Problemi na treningu

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
FlipFlop
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 28, 2009 1:06 am

Problemi na treningu

Post od FlipFlop »

Pre neki dan sam krenuo da treniram i na prvom treningu mi je bilo izuzetno lose. Pocelo je tako sto sam zamalo izgubio
svest, jako tesko disao, i posle je krenula da mi trne leva ruka. Ovo nije bio prvi put da mi se to desava, pre godinu dana
sam takodje krenuo da treniram i ista situacija me je zadesila. Odmah posle toga sam isao da proverim srce, ekg i nosio sam
holter i ispalo je da je sve u redu. Nedugo posle sam vadio i krv i krvna slika je bila za primer. Od tada nisam uopste kretao da treniram
do pre neki dan...

Samo da napomenem da se u toku treninga pre neki dan nisam zadihao pa da mi je zato krenulo tesko disanje nego sam zavrsio
zagrevanje, malo opustio, i usledio je deo treninga u kome nema nekih naglih i fizicki teskih pokreta i tada su mi se javili ovi simptomi.
Sto se jela tice, tog dana sam normalno jeo, naravno pre treninga 2h nisam jeo nista osim lesnika i vode u malim kolicinama.

Sto se tice nekog opsteg zdravstveno-fizickog stanja: imam 20 godina, trenirao sam 8 godina vaterpolo, medjutim poslednjih 4
godine nisam nista trenirao i pusac sam. Visok sam oko 185 i imam nesto malo vise od 70kg (ako je to od neke vaznosti). Sto se
pritiska tice uvek mi je neznatno povisen - oko 130 sa 90... Nikad nisam imao nikakvih ozbiljnijih bolesti.

Molim Vas da mi pomognete bar time sto cete mi reci sta to moze biti pa da znam kome da se obratim...

Unapred zahvalan, uzdravlje.
Korisnikov avatar
daso
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Sep 06, 2009 2:46 pm

Re: Problemi na treningu

Post od daso »

Daj ponovno otiđi na pregled, neka ti naprave i ekg u mirovanju i pod naporom... izvadi krv i provjeri nalaze od prije godinu dana...i do tad ne idi na treninge....
Samo se obrati liječniku pa će se već naći bolesti.
Odgovori