Problemi sa stomakom zbog nervoze

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Anaaa33
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 11, 2014 12:03 pm

Problemi sa stomakom zbog nervoze

Post od Anaaa33 »

Treba mi vasa pomoc zaista.U poslednje vrijeme imam problem sa stomakom.Stalno osjecam mucnine,imam ucestalu stolicu,nervozna crijeva,los zadah.Svako jutro u rastojanju od neka 2 h imam 2x stolicu,poslije u toku dana cak i jos 2x.Uglavnom u obliku proljeva sa dosta gasova,nikada nije potpuna.Zatim stalno kruljenje crijeva,osjecam plinove u crijevima,nadutost stomaka,sve to mi zatim dolazi do usta,los zadah.Narocite ujutru i uvece,u toku dana je dosta bolje.Isla sam nekoliko puta doktoru,nalazi svi uredu,ne moze da bude bolje.Doktor kaze da nije nikakva bolest nista,nego samo nervoza i da je to u mojim 18gdinama sasvim normalno.Pokusavala sam da pratim koja hrana mi smeta,ali nista nisam pronasla.Mozda mi bude malo gore kada jedem tjesteninu,tada osjecam jacu nadutost.Ja ne znam kako toga da se rijesim,to mi stvara jaku neugodu,neraspoolozenje,uzas zaista.Dobro bi mi dosli neki savjeti stvarno,hvala :)
Korisnikov avatar
cikala
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 22, 2013 6:00 am

Re: Problemi sa stomakom zbog nervoze

Post od cikala »

a kod kog lekara ste isli?kog specijaliste?
Anaaa33
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 11, 2014 12:03 pm

Post od Anaaa33 »

Pa isla sam kod porodicnog doktora,vazi za najboljeg u gradu.Uradila sam sve nalaze,krv,stolicu,mokracu,test na bakteriju,ultrazvuk,sve se pokazalo kao uredu.Na ultrazvuku su mi vidjeli jaku jaku nadutost crijeva samo i to je to.Doktor mi je rekao da to nije nista strasno,propisao mi granule Espumisan,popila sam dve kutije medjutim nista bolje.Pre toga sam takodje ispila neke dvoje tablete,ali nisam osjetila nikakvo poboljsanje.Rekao je da nema nikakve potrebe da idem na to detaljnije snimanje,koloskopiju.Da je svega toga uzrok samo nervoze.Zeljela sam da mi da tablete za nervozu na nekoj biljnoj bazi,ali on kaze da ako se na to sada navucem da cu tesko prestati,tako da sam od toga odustala.
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

Eglonyl
procitaj o tome
Odgovori