Problemi sa stomakom !

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
MARKOOC92
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Jul 30, 2012 12:31 pm

Problemi sa stomakom !

Post od MARKOOC92 »

Pozdrav svima !
Imam problema sa stomakom koji nikako ne mogu da resim.
Jos u aprilu mesecu su poceli problemi, muka, nagoni na povracanje, podrigivanje i po neki put osecaj kao da imam nesto u grlu, kao da me iz grla tera da povracam... Bio sam u bolnici 5 dana i primao terapiu infuziju sa fizioloskim rastvorom i klometolom. Medjutim, evo ni dan danas se nisam skroz oporavio i dalje kada ustanem rano, kada pojedem nesto malo vise ili popijem malo vise vode a neki put i bez razloga krene da mi bude muka i imam taj nagon na povracanje i po neki put blagi bol u stomaku.

Radio sam ekg, ultra zvuk, vadio krv i test na heliko bakteriju i sve je bilo ok.
Samo da napomenem da sam pre no sto sam se razboleo imao kandidu.
Jedino mi ljuto malo pomogne... Ne znam vise sta da radim, ovo vec predugo traje...
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: Problemi sa stomakom !

Post od vasa »

KAD OSETIŠ POČETAK TIH TEGOBA SAMO POJEDI NAKISELU JABUKU I SMIRIĆE SE
i probaj piti čaj od kantariona
MARKOOC92
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Jul 30, 2012 12:31 pm

Post od MARKOOC92 »

Važi, hvala na odgovoru. Do sada mi je najviše pomagao mentol, tako da kada mi krene mučnina uzmem neku ljutu žvaku ili pepermint. Ali opet ni ovo nije rešenje za stalno. Dosta sam oslabio, nekih 6-7kg Sa 60 pao na 53 -54 kg na 180cm visine što je baš mnogo.
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

Pa prilično si slab ali pokušaj ovo sa jabukama, ako pomogne imalo jedi i više jabuka--one ujedno i otvaraju apetit i popravljaju probavu tako da ćeš možda i uspeti malo da se ugojiš.
Ja sam ovo samo predložio koliko možeš sam da sebi pomogneš a ostalo bi trebali lekari naravno ako te baš jako muči i ako nastaviš da slabiš.
I još nešto--probaj da jedeš plazma keks-ja sam bio slab i sa plazmom sam počeo dobijati kg.
SREĆNO
Odgovori