Problemi sa stomakom

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Nemanja_123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 26, 2012 2:32 pm

Problemi sa stomakom

Post od Nemanja_123 »

Ljudi,Pomagajte,Molim Vas!
Imam velikih problema sa stomakom...imam 13 godina i svaki put kada nešto pojedem...neprestano mi krče creva..a krčenje prate i gasovi..mnogo mi je glupo,kada mi se to desava na časovima u školi..a znate kakva su današnja deca..odmah me zezaju..kada sam rekao mami da imam ovaj problem,ona je rekla da je to normalno kod svih osoba,ali čoveče...kod mene je totalno drugacije,na svakih 5 minuta osecam krčenje..da li to znači da moj stomak loše vari? Šta trebam da radim? Molim vas,pomognite mi! Stvarno mi treba pomoć,što pre! :-? :-? :-? Takodje,osećam i nešto u donjem delu stomaka,posle odlaska u WC..kao da nisam sve izbacio..šta da radim?
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: Problemi sa stomakom

Post od vasa »

Ne znam kako se hranis i sta pijes -pokusaj izbegavati gazirano-jedi vise jabuka i banana,cesce jedi po malo,ako imas gasove i neugodno ti da ih pustis onda ti ti gasovi idu nazad u creva i prave problem, zato bi trebao da se obratis lekaru. Sto manje sedenja za kompjuterom...
Nemanja_123
Novi član
Novi član

Post od Nemanja_123 »

Samo zbog toga sam gazirano prestao da pijem još pre 2 meseca,bio sam na dijeti,jeo sam svakakvo voce,ali ne pomaže... :( Joj..jos sad kad krenemo u skolu..pomognite mi!! :cry: Hvala ti sto si se potrudio da mi pomognes..
vasa
Stalni član
Stalni član

Post od vasa »

imas li ti neki problem koji te opterecuje--da li je to skola???
Jel imas nekih porodicnih problema--jel imas redovnu stolicu?
ako je tu sve u redu onda je samo neka nezgodna reakcija zbog puberteta pretpostavljam.
Nemanja_123
Novi član
Novi član

Post od Nemanja_123 »

Vau! Kako ti to znas? :))))) Da,mnogo me opterecuje skola! -.- I stalno se plasim da mi se ne dogodi nesto glupo na casovima..-.- Imam stolicu,skoro na svaka 2 dana..a mozda ima neke veze sa pubertetom! -.- Koja glupost a i dalje ne znam sta da radim..://
vasa
Stalni član
Stalni član

Post od vasa »

izvini--nisam shvatio ---dal si se salio na moje pitanje za skolu ili stvarno imas odbojnost,,,zbog cega bi to imao ako 20ak tvojih drugara nema a i cela skola pa i svi djaci--pitanje je sad?
ZASTO?
MORAS TO PREVAZICI
Nemanja_123
Novi član
Novi član

Post od Nemanja_123 »

Kazem ti,imam odbojnost od skole..zbog toga sto mi je glupo kad mi se desava to na casovima (gasovi i ta sra*a)..i ne znam kako ce me drugari i drugarice shvatiti..pricace svasta za mene..a jos i devojka...:// aaaaaaa..-.-
Cat
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 9:05 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Cat »

Liči na iritabilni kolon. Idi za početak kod lekara opšte prakse.
Nemanja_123
Novi član
Novi član

Post od Nemanja_123 »

Molim te,objasni mi šta to znači..:/
Cat
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 9:05 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Cat »

Nervozna creva. Nije bolest u pravom smislu nego prosto, kod nekih ljudi nervoza se manifestuje grčem creva što dovodi do bolova u stomaku, krčanja creva, nadimanja, gasova, problema sa stolicom (proliv ili zatvor), osećaja nepotpunog pražnjenja, lažnog nagona za pražnjenjem itd. Nije opasno ali je neugodno. 'Leči' se pravilnom ishranom i borbom protiv stresa.
vasa
Stalni član
Stalni član

Post od vasa »

Lepo je sto se interesujes i ovde i jos bilo gde al nemoj ovo smatrati jedino merodavnim vec otidji kod doktora---ti ipak imas nezgodan problem-koji se pojacava sto se ti vise brines,to je tesko resiti sam.
Srecno
damjan12
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 09, 2013 4:59 pm

Post od damjan12 »

Nemanja zanima me da li si rijesio ovaj problem i kako? :-)
Odgovori