Problemi sa stomakom
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jun 01, 2013 11:24 pm
Problemi sa stomakom
Pocelo je pre 2 meseca kao neka napetost u zeludcu posle jela, bio sam kod doktora i radili smo analize krvi i sve je bilo ok, dobio sam vitamine B i C i receno mi je da se javim ponovo ako mi ne bude bolje, posle 4-5 dana sam opet otisao kod doktorke i dobio sam Linex, ni od njega mi nije bilo bolje, opet sam isao i doktorka mi je dala probiotik koji sam pio i od njega nikakvog poboljsanja nemam. Zaboravio sam da napisem da sam u medjuvremenu dobio virus (temperatura, bol u grlu i zapusen nos) za to sam pio antibiotike i proslo je za 5-6 dana, ali i dalje imam ove probleme sa stomakom. Simptomi su svetla stolica, nadutost i mucnina posle jela, takodje imam zamucen vid, slabo se koncentrisem na stvari, malaksao sam i danas su mi izasli plikovi po licu velicine palca. Prekjuce sam bio kod doktorke i ona mi kaze da nema nikakvih znakova i da je sve na nervnoj bazi, a radili smo samo tu analizu krvi pre 2 meseca i nista vise. Sta da radim, neka mi da neko neki savet, da li promeniti doktora, da li ici privatno?
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Problemi sa stomakom
Па свакако можеш да промениш лекара јер се витаминима и пробиотиком не решавају желудачни проблеми.
Највероватније је кандида навалила на тебе а вероватно имаш и мањак желудачне киселине што је ових година масовна појава.
Светла столица обично значи проблеме са јетром.
Највероватније је кандида навалила на тебе а вероватно имаш и мањак желудачне киселине што је ових година масовна појава.
Светла столица обично значи проблеме са јетром.
Trazi od doktorke uput za gastrenterologa.
Ja mislim da se tebi to iskomplikovalo bez nekog većeg problema, ako i sam pišeš NAPETOSAT U STOMAKU.
Po meni nije to razlog za neku veću brigu, malo više povedeš računa o ishrani, nikad da ne legneš posle jela već šetaš oko pola do sat vremena i bićeš TIP _TOP.
Po meni nije to razlog za neku veću brigu, malo više povedeš računa o ishrani, nikad da ne legneš posle jela već šetaš oko pola do sat vremena i bićeš TIP _TOP.
Od tolike kolicine lekova za kratko vreme nikome ne bi bilo dobro.
Probaj unositi u sebe sto vise vitamina (ne u vidu tableta i praskova, nego jedi voce i kuvano povrce).
Boja stolice zavisi od toga sta jedes i pijes. Moras probati kombinovati i naci ono sta odgovara tvom organizmu, a ne trpati u sebe svasta.
Mi svi volimo sve iako nam ne odgovara organizmu i kada smo zdravi trpamo sve i svasta u sebe, kada se razbolimo tek onda pocnemo voditi racuna o sebi pak ozdravimo opet sve iznova.
I jos nesto, manje posecuj lekare za razne gluposti, koristi google.
Bolje ti je naci neki recept na biljnoj bazi, izleciti se i stvoriti imunitet nego da tovaris u sebe ko zna koje lekove. Iz tvog opisa sam shvatio da ti je doktor rekao da ti nije nista ali ti je ipak dao lekove, pa ti proceni sad da li je to normalno.
Probaj unositi u sebe sto vise vitamina (ne u vidu tableta i praskova, nego jedi voce i kuvano povrce).
Boja stolice zavisi od toga sta jedes i pijes. Moras probati kombinovati i naci ono sta odgovara tvom organizmu, a ne trpati u sebe svasta.
Mi svi volimo sve iako nam ne odgovara organizmu i kada smo zdravi trpamo sve i svasta u sebe, kada se razbolimo tek onda pocnemo voditi racuna o sebi pak ozdravimo opet sve iznova.
I jos nesto, manje posecuj lekare za razne gluposti, koristi google.
Bolje ti je naci neki recept na biljnoj bazi, izleciti se i stvoriti imunitet nego da tovaris u sebe ko zna koje lekove. Iz tvog opisa sam shvatio da ti je doktor rekao da ti nije nista ali ti je ipak dao lekove, pa ti proceni sad da li je to normalno.