Vec duze vremena imam probleme sa stomakom, a nikako da odem doktoru jer se bojim losih informacija...
Naime, vec duze vremena moj stomak je bio skroz nekako NAPUHAN i stalno su mi se javljali neki zvukovi iz njega, a mnogo su me mucili i vjetrovi..., kasnije se ISPUHAO tj. nije vise bio onako napuhan, ali me cesto zna da boli i to po citav dan, a kada ga MASIRAM (pritisnem) ponovo kao da se nsto preliva tj. javljaju se oni zvukovi...sada me najvise boli donji dio stomaka, a prije nisam ni sam pravo znao... takodje, u mokraci mi se zna ponekad pojaviti neka BIJELA GUSTA MATERIJA... nadam se da ste me bar malo razumijeli i da cete mi moci dati bar neki odgovor...
I jos bih napomenuo da se vec duze vremena aktivno bavim sportom tj. bodybuildingom i uvijek se trudim hraniti zdravo i kvalitetno (nikada nisam pusio, pio kavu, niti koristim alkolhol...)... Jedino mozda sam napravio problem sto sam povremeno znao uzeti neke od dodataka ishrani za bodybuildere koji su bazirani na CREATINU, PROTEINIMA (surutka i soja) i ugljenohidratni napici...
Sta da radim, kako da rijesim ovaj problem?? Skroz cu da izludim!
UNAPRIJED HVALA NA ODGOVORU!
Problemi sa stomakom...
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Moderator
- Pridružio se: Sub Jun 29, 2002 2:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Predlazem Vam da se javite Internisti-gastroenterologu (u Beogradu u KCS, Pasterova 2, Dr Culaficu) i da sa njim porazgovarate bez straha o svojim tegobama u stomaku. Ukoliko bude potrebno on ce Vas uputiti i Urologu. Ne savetujem da se iskljucivo bavite "body-buildingom", jer se on uglavnom bazira na vrlo nezdravim statickim kontrakcijama misica koje se obavljaju bez dovoljno kiseonika (anaerobni uslovi). Bolje se bavite sportovima koji zahtevaju kretanje (trcanje, plivanje, igre sa loptom, itd.)ili fizickim radom, i ne koristite vestacke dodatke hrani, anabolike i slicno!.