Problemi sa srcem
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Problemi sa srcem
Evo ovako drogiram se(marihuana i efedrin-speed ali svega par puta), pijem(kratka pica), pusim(jednu kutiju na dan), neredovno spavam(ne mogu da zaspim pre 05:00), sve me je to posle 4godina dovelo da se ponasam kao penzioner i osecam da mi nesto nije u redu sa srcem, plucima, ali ne osecam nikakve bolove samo stezanje, napregnutost, znojenje na dlanovima i stopalima kao i slabija cirklulacija na tim mestima kao i to da me mrzi bukvalno sve. Krvni pritisak je ok i otkucaji srca su takodje ok. Uglavnom sam za kompijuterom zato sto nmg nista veliko da radim pogotovo kad je ovakva vrucina, nedavno sam zamalo umro na ovoj toploti ali u bukvalnom smislu. E, sad mi recite ako mislite da znate da li trebam da se uputim u bolnicu ili da batalim sve i da pocnem da se krecem? Ako trebam u bolnicu recite mi i analize koje su pozeljne i koliko to kosta. Ako imate jos pitanja slobodno pitajte na sve ali sve cu vam odgovoriti. Hvala
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Maj 26, 2012 8:36 pm
Re: Problemi sa srcem
Delimicno si sam odgovorio na svoje pitanje,treba da prekines sa konzumiranjem tih supstanci jer svi ti simptomi poticu od toga,pod obavezno fizicka aktivnost krenes po malo i umereno pa onda povecavaj treninge onda ne bi bilo lose da uzmes nesto od vitamina cisto malo da osvezis organizam npr beviplex,uvece da naviknes da lezes ranije i ustajes ranije bice tesko na pocetku ali vremenom ce se organizam navici,spid je najverovatnije glavni krivac sto ne spavas po celu noc,nisi napisao koliko imas godina ali verujem da si mlad pa je prava glupost da unistavas zdravlje sa tim sra.....jer ces samo da unistis sebe i koja je onda svrha zivota,cigarete ako ne mozes da ostavis pokusaj da smanjis i pi najvise dve solje kafe dnevno izbegavaj alkohol pogotovo kada su velike temperature napolju,sto se tvog pitanja tice vezano za analize ja verujem da je sve zbog takvog nacina zivota ali ako vec imas zelju odradi krvnu sliku i urin cisto da vidis kakvo je stanje tu ,a sto se pluca i srca tice nista ti ovako ne mogu reci bez da te poslusam i vidim EKG sto ce sve uratiti tvoj lekar kada odes na pregled,opet ponavljam skoro sam sigurna da je sve zbog gore pomenutih supstanci,veliki pozzzzzzzzzzz