Ovako...vec izvesno vreme imam probleme, cini mi se da predugo spavam , i da mi je tesko da se probudim...tj da se razbudim i odmoran ustanem iz kreveta.
Recimo sinoc sam legao oko 1.00 h ujutru i spavao sam do 13.00 h to je 12h po meni nenormalno mnogo. Probudio sam se ja jos oko 10.30h ali jednostavno sam bio umoran da ustanem, budio sam se jos nekoliko puta ali sam odmoran i spreman za ustajanje bio tek oko 13h.
Da li jos neko ima takve probleme. Ja pre ponoci ne mogu da spavam, optimalno mi je da legnem oko 1-1.30h...
...da li ovo ukazuje na neku bolest (nedaj Boze) ili je do neceg drugog...
Problemi sa spavanjem...odnosno budjenjem
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ha, nisi jedini... Ja znam i duze da "zaglavim", to nije da nije normalno, ali je nezdravo. Mozda ti je nizak pritisak, kao meni sto je 80/50, pa kljucam po ceo dan, mozda imas nekih problema koji te psihicki opterecuju, a ako nije sve to onda verovatno imas viska slobodnog vremena i manak obaveza. Probaj da se nateras da ustanes bar u 10, ispuni sebi ceo dan, izmori se, pa ces da spavas ko bela lala... Meni bar, to pomaze.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 9:05 pm
Kada to tako postaviš meni se čini da si jednostavno pod stresom i zato duže spavaš...iscrpi se organizam...meni se to dešava. I još nešto, po sopstvenom primeru znam da mi je optimum spavanja 8-9 sati. Kad spavam manje onda sam umorna ali i kad preteram onda sam grogi i samo mi se spava...eto, dala sam ti par mogućnosti pa vidi šta bi moglo biti...Stefan1 napisao:Vidi ovako, tako je isto bilo i za vreme ispitnog roka, inace imam 23 godine i ispitne rokove svaka 2 meseca na faksu.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Dec 21, 2005 2:12 pm
Sto vise spavas-vise ti se spava(ja to iz iskustva mladjih dana).Veci problem je ustajanje.Skoro 100% je problem stres ili nizak pritisak(mozda i jedno i drugo-to opet kazem iz iskustva).Probaj kod nekog dobrog neurologa da vide da li je slucajno neki problem koji oni mogu da rese.Ako si zdrav uputice te kod psihijatra.Kod psihijatra ne idu samo ludaci;moras da razbijes tu predrasudu a ne kao ja da godinama izbegavas.Srecno