Duze vrijeme par godina sam kosritila neke cajeve za mrsavljenje i ilenila crijeva tako da 3 godine patim od lijenih creva. promenila sam ishranu uvela zitarice mekinje jogurt kuvanu hranu dosta se krecem ali stanje je takvo da opet nista bez nekog caja ne mogu da imam redovnu stolicu. Neki dan sam gledala reklamu za neki probiotii prebiotik laxobion i kupim ga ali se bojim da ga koristim jer u apoteci nista konkretno bash ne znaju da mi kazu. Laxobion
Da li je neko cuo za ovaj preparat on je protiv zatvora.
Deluje nežno, a pouzdano rešava problem.
omeksava stolicu
olaksava praznjenjpovecava broj stolica,otklanja nadutost,izbacuje toksine
LAXObion je SINBIOTIK (prebiotik + probiotik) - komponente jedna drugoj pojačavaju dejstvo što ga čini izuzetno efikasnim u reševanju problema zatvora.
LAXObion je prijatnog ukusa i potpuno rastvorljiv, pa se lako i sa zadovoljstvom konzumira.
Potpuno je siguran za dugotrajnu upotrebu pa ga mogu koristiti čak i trudnice i deca.
sastav
Jedna kesica Laxobiona (neto masa 6 g) u trenutku proizvodnje sadrži minimum 5 milijardi živih liofiliziranih bakterijskih ćelija BB 12 (Bifidobacterium animalis subsp. lactis) i 4,3 g fruktooligosaharida
ako neko strucan moze da mi da neko misljenje dal ovo moze da skodi mislim na stetno dejstvo dal moze da stvori? Pozdrav!
problemi sa probavom i nadutosti
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Sep 12, 2007 10:16 pm