Problemi prilikom seksualnog odnosa

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Sarlot
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Avg 03, 2010 11:40 am

Problemi prilikom seksualnog odnosa

Post od Sarlot »

Novi sam clan i prilikom trazenja rešenja na internetu pronašla sam ovaj veoma interesantan forum... Zaista zelim da pomognem drugima koliko mogu i potpuno iskreno. Volela bih da neko pomogne i meni sada... Hvala unapred.

Imam dva pitanja, tj. problema... Imam dužu vezu i normalno, postoje odnosi sa dečkom. Posle nekog 5.-6. puta odnosi su prestali da budu bolni, tj. ostao je samo mali bol u početku, što je pretpostavljam normalno... Ali daljih 6-7 puta ja ne osećam ništa, tj. ne osećam ni bol, ali ni neku prijatnost... Moj dečko je očajniji od mene, jer smatra da ne može da me zadovolji... prilikom vođenja ljubavi... tokom predigre sve je ok, preko klitorisa doživim orgazam, ali kako i kada ću osetiti i doživeti orgazam prilikom vođenja ljubavi???

Drugi problem je manji, ako je to uopšte problem... Zapravo, jako mi smeta miris koji dopire iz moje vagine prilikom odnosa, pa čak i predigre, nekada mi bude i neprijatno... Nemojte pomisliti da se ne kupam ili nešto slično, upravo iz tog razloga pokušavam na sve načine to da suzbijem čestim, dubinskim i temeljnim tuširanjem, ali uvek se vratim na isto pitanje... Kako da suzbijem taj miris? Postoje li neki preparati, kreme, bilo šta što bi mi pomoglo?
Cat
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 9:05 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Problemi prilikom seksualnog odnosa

Post od Cat »

Sarlot napisao:Drugi problem je manji, ako je to uopšte problem... Zapravo, jako mi smeta miris koji dopire iz moje vagine prilikom odnosa, pa čak i predigre, nekada mi bude i neprijatno... Nemojte pomisliti da se ne kupam ili nešto slično, upravo iz tog razloga pokušavam na sve načine to da suzbijem čestim, dubinskim i temeljnim tuširanjem, ali uvek se vratim na isto pitanje... Kako da suzbijem taj miris? Postoje li neki preparati, kreme, bilo šta što bi mi pomoglo?

Ako nemaš nikakvu infekciju (a to možeš sigurno da utvrdiš samo ako uradiš vaginalni bris kod ginekologa) onda je to tvoj prirodan miris. Često temeljno tuširanje ne da nije rešenje nego i šteti jer remeti normalnu floru kože, tuširanje jednom dnevno je i više nego dovoljno a predeo oko vagine treba prati vodom, blagim sredstvima za intimni deo, unutra nikako ne ispirati (postoji tema o intimnoj higijeni na podforumu Ginekologija).

Taj miris i tvoja nelagodnost možda utiču i na tvoj doživljaj tokom seksa.
Korisnikov avatar
peniko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od peniko »

To je nesto sa cime se srece mnostvo zena. Moja devojka je imala taj problem. Iz licnog iskustva, jedan deo tog problema ide iz glave, jedan iz neiskustva, a jedan mozda iz polozaja. Prva stvar kojom se moras pozabaviti je prestanak razmisljanja o mirisu. Ako nemas infekciju, to je tvoj prirodan miris i to je to. Ako ti bas smeta, pokusaj sa indijskim stapicima u prostoriji gde vodite ljubav. Mozda zvuci besmisleno, ali ja mislim da je sva ona uloga aromaticnih ulja i raznoraznih mirisa u tome da prikrije nesto sto bi se inace osetilo. Jako je bitno da prestanes da se stidis svog tela, zato sto najveci uticaj na tvoj orgazam ima tvoj mozak (sto bi rekla Karleusa, mozak je najveci polni organ :lol: ). Sto se iskustva tice, steci cete ga i sve ce doci na svoje mesto kada upoznate svoja tela i tela svog partnera. Tu nema zurbe i nista se zurbom ne bi postiglo. Kada se pozabavite ovim problemima, na red dolaze polozaji. Moja devojka je u pocetku mogla da dozivi orgazam samo kada ja sedim uspravno. Tih nekoliko orgazama joj je valjda pomoglo da savlada psiholoski problem postizanja orgazma, pa sada to vise i nije toliki problem, pogotovu sto vec imamo dosta zajednickog iskustva u sexu.

Dakle, konkretan savet ti je da prekines da brines o mirisima, da pocnes istrazivanje svog i partnerovog tela i da pustis vreme da prolazi. Pozz
Cogito ergo doleo....
Korisnikov avatar
jelenaa1985
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jul 10, 2009 2:36 pm

Post od jelenaa1985 »

ako ce ti biti lakse, ovo je nesto sto je mama tvoja trebala odavno da ti kaze
mozes se prati koliko hoces, i sa cime god hoces, ali svaka p... ima svoj miris... mozda je ovo prosto receno ali se nadam da ces ukapirati ;)
Sarlot
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Avg 03, 2010 11:40 am

Post od Sarlot »

Hvala vam puno svima.... Zaista bolje savete nigde nisam mogla naci...
VELIKI POZDRAV!!! :wink:
Odgovori