PROBLEMI I PITANJA SA RASTOM POMOC!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
bajram
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2013 6:52 pm

PROBLEMI I PITANJA SA RASTOM POMOC!

Post od bajram »

EH OVAKO IMAM 16 GODINA NAPUNIO SAM PRE 1 MESEC TAKO NESTO I OT TADA SAM PORASTAO SAMO 2CM A MOZDA I PRE TOGA NE SECAM SE ALI PROBLEM JE STO MESECIMA NE RASTEM ODJEDNO NEGO POMALO I SADA SAMO 1 CM 2 SAM PORASTAO ZA 3 4 MESECA STA DA RADIM?VISINA MI JE 176cm ZELEO BIH 185 ILI 183 TO NAJVISE ZELIM JER MOJI VRSNJACI A I ONI MANJI SU ME PRESLI ZA GLAVU VISOKI OKO 188CM JBG :( STA DA RADIM MOLIM VAS??CITAO SAM NEGDE NE ZNAM GDE DA KADA IMAMO VISOK NIVO TESTESTERONA NE ZNAM KAKO SE PISE TACNO :) KAO DA CEMO BRZE PORASTI A ISTO TAKO DA KADA MASTURBIRAMO ONDA POSTOJI MOGUCNOST DA CEMO OSTATI NISKI JR SE OSLOBADJA TESTERSON NE ZNAM STA HEHE ETO TO JE TO MOLIM ZA BRZ ODGOVOR ZNAM DA KAO DA JE OVO IDEALNA VISINA I ZA VELIKOG COVEKA ALI ZELEO BIH BAREM DA BUDEM 180CM 183 4 TO NAJVISE ZELIM JER VISINA MI JE NAJVAZNIJA SADA JER MI SE SVI SMEJU U SKOLI STO SAM NIZI I MOJ OTAC JE 173CM MOZDA A PRE JE BIO 176 7 IZGUBIO NEKOLIKO CM JER SE UDEBLJAO A I IMA 61 GODINA ETO :D HVALA MOLIM ZA ODGOVOR STO BRZE
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: PROBLEMI I PITANJA SA RASTOM POMOC!

Post od aa_aca »

Супер је што си за месец дана порастао 2cm.
Milan***
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Avg 08, 2009 4:41 pm

Re: PROBLEMI I PITANJA SA RASTOM POMOC!

Post od Milan*** »

Tebe treba banovati jer otvaras nove teme i tako se srpdas sa nasim odgovorima.
Odgovori