Postovani imam muke vec dugo vremena,nemam kom da se obratim jer nemam knjizicu,da li da odem na vma,gde je najbolje
1.cim popijem neku tecnost sok naprimer,popijem 1-2 case za redom i posle 5-10minuta odem i izmokrim,nekada polovinu onoga sto sam popio,nekada manje
2.leva ruka mi se oduzme tokom spavanja i neosecam je kao deo tela,moram da udaram drugom rukom veoma jako,te posle prolaze veoma jake iglice zmarci i dobijam jak bol i osecaj,to se desava vrlo retko
3.kada idem na veliku nuzdu ukoci mi se leva noga komplet,delovi genitalija,sve do levog bubrega,ali prodje vrlo brzo
4.imam bruh ili je kila,sa desne strane kada treba da idem na wc meni se to naduje,a kada se istresem to se smanjuje,ali mogu rukama da pomeram
5.ispod toga debelog ima neke vene ili zile uklestenje kao X-spojilo se nesto ali mnogo je cudno i to pomeram skroz prstima
6.i sa leve i desne strane te zile izlaze iz testisa valjda varikokele a na testisima imam kvrge neke valjda su to tumori
7.to sve te zile vode negde prema stomaku,pojma nemam
nikada nisam spavao sa zenom,ali ejakuliram kako se to kaze bijem budalu
imam 26 godina
to sve imam vec 10 godina a ove zile sve vece i vece i zatezu me imam probode u besiki nekada jake i kada dizem nesto tesko,meni se penis osusi totalno i testisi smezuraju i nestanu unutra negde strasno
problemi ozbiljni
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Re: problemi ozbiljni
ti si prezreo za hirurga--sto pre idi i resi to da ti ne bude gore--zasto se mucis--sve se to moze resiti jednom operacijom kao i vecina --kao i ja sto sam operisao bruh --nista strasno--iako nisam bas prosao kako je trebalo ali na kraju je dobro