Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Pre nekih mesec dana povredio sam ledja, tacnije gornji deo ledja (pao sam na kosarci i dobio udarac). Posle toga osetio sam otezano disanje, traje i do danas ali je lakse nego pre. Hteo sam da pitam da li uzrok moze da bude od ledja i da li moze nekako da se izleci, neke kreme da se mazu,neki lekovi, takodje da napomenem da nemam nikakve bolove u ledjima. Nisam isao kod doktora trebalo bi jos malo dok zavrsim neka posla.
Hvala unapred
[quote="Crsp"]Pre nekih mesec dana povredio sam ledja, tacnije gornji deo ledja (pao sam na kosarci i dobio udarac). Posle toga osetio sam otezano disanje, traje i do danas ali je lakse nego pre. Hteo sam da pitam da li uzrok moze da bude od ledja i da li moze nekako da se izleci, neke kreme da se mazu,neki lekovi, takodje da napomenem da nemam nikakve bolove u ledjima. Nisam isao kod doktora trebalo bi jos malo dok zavrsim neka posla. Imam 17 godina i mislim da moze biti i od razvijanja?
Hvala unapred
Da li ukljestenje moze da ostane zauvek ili moze da se resi??
Ili mozda cak i nemam ukljestenja posto ne osecam nikakav bol a i da napomenem da
sam povredu dobio u gornjem delu kicme, otkako sam dobio udarac osetio sam da ne mogu duboko udahnuti.
Moj brat mi je rekao da je dobio udarac u pluca i da je imao problem da udahne duboko jedno godinu dana kaze da se naviknuo i da ga je proslo??
Da li je to moguce?
Citao sam sve ali cu jos jednom za svaki slucaj.
On mi je rekao da je imao nekih godinu dana ali da ga je nekako proslo normalno moze da udahne, nije nikakve vezbe radio.
Ma nije mi problem da i osecam bol kad namestam ledja.
Nije mi samo jasno kako imam ukljestenje kada ne osecam nikakav bol i radim sve aktivnosti normalno koje sam i pre ovog radio.
Crsp napisao:Ma nije mi problem da i osecam bol kad namestam ledja.
Nije mi samo jasno kako imam ukljestenje kada ne osecam nikakav bol i radim sve aktivnosti normalno koje sam i pre ovog radio.
Pošto nisam upucen j u taj problem pa ako bi mogli da mi kazete?