Problemi osamnestogodisnjakinje

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Lana998
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 06, 2016 1:43 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Problemi osamnestogodisnjakinje

Post od Lana998 »

Pozdrav.Imam 18 godina i skoro svaku vece sanjam bivseg momka,ne znam vise sta da radim,cini mi se da cu skroz poluditi.U sedmici ga sanjam bar 4 do 5 puta,molim vas pomozitee.Hvala unaprjed
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Re: Problemi osamnestogodisnjakinje

Post od _david_ »

sanjas ga zato sto tokom dana stalno mislis o njemu... i onda kad legnes sanjas ga... logicno.... ili nesvesno kad legnes ... nekada su meseci potrebni..proce... nadji drugog decka... zaboravices ga brze :)
Lana998
Novi član
Novi član

Post od Lana998 »

I ne razmisljam toliko o njemu,a 7 mj je vec proslo od kako smo raskinuli.Ne mogu,pokusala sam.Imala sam predobrog momka mjesec dana,i jedva sam izdrzala i toliko,jednostavno ne mogu :(
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Post od _david_ »

Lana998 napisao:I ne razmisljam toliko o njemu,a 7 mj je vec proslo od kako smo raskinuli.Ne mogu,pokusala sam.Imala sam predobrog momka mjesec dana,i jedva sam izdrzala i toliko,jednostavno ne mogu :(
sve je u glavi drugarice, moras da se dogovoris sa sobom i da se pomiris tom cinjenicom, ako ne uspeva... poseti psihijatra
Lana998
Novi član
Novi član

Post od Lana998 »

Oke ,hvala ti
BK1996
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 07, 2016 1:25 am

Post od BK1996 »

Drugarice,samo se zamisli zasto ste raskinuli i da li je on tip s kojim bi provela ostatak zivota a tek ti je 18..Da je valjao bili bi jos uvjek zajedno.
P.S. Za sve muskarce,tako i za njega,pokazivanje da si nesrecna bez njega je hrana za ego..Izgladni ih,a ne hrani..
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

И зашто ти је он толико запео за мозак па да ти ни овај нови није ваљао? Мора да постоји неки разлог.
Kristina11
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 11, 2016 11:43 pm

Post od Kristina11 »

Hehehe e Lana izvini al slatko se ismejah.Eh da su meni tvoji problemi sad,skakala bih od srece.Ne treba tebi Lana psihijatar,to je normalno.To je zato sto ga jos uvek podsvesno zelis,danju potiskujes to,a nocu kroz snove izadju sve nase potisnute brige,nade,zelje..Onda kad se budes ohladila od njega prestace i snovi.I nema veze dal je taj decko sa kojim si u medjuvremenu bila,divaaan,on te ocigledno nije dovoljno zainteresovalo.Bitno je da te novi decko dovoljno zainteresuje pa ces prestati starog da sanjas.Promisli sta te to toliko zaiteresovalo i zalepilo za bivseg,i to trazi kod buduceg,a isto tako i sta te odbilo od bivseg,to izbegavaj kod buduceg.Mozda i ne treba da srljas u nove veze dok staru ne prebolis.Meni je licno morao da prodje neki period da bih mogla u novu vezu,jer ti divni momci u tom periodu gube sansu samo zato sto jos imas osecanja za bivsu vezu.
Odgovori