Za ovaj problem znam oduvek,nisam se zalio jer sam nasao nacin kako da ga zaobidjem ali sad me sve vise smeta.
Kada idem uspravno i gledajuci pravo oci mi suze.Sve dok ne spustim glavu dole i gledam u zemlju dok hodam.Tako da ne vidim ko je ispred mene pa se cesto sudaram.
Ovo je bio prvi problem sa ocima sad drugi.
Kada se protezem i kada ponekad ustajem i kad izlacim iz neke mracne prostorije(posle gledanja u mrak,posle gledanja u komp) meni se vid zacrni.Ne totalno
mogu nesto da vidim ali veoma malo.To me pocinje zabrinjavati.
Ako moze neki odg do sutra.posto sutra idem po uput za urologa pa ako neko misli da je ovo opasno nek napise ovde da sutra zatrazim uput i za ocno.
Problemi sa ocima
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
Re: Problemi sa ocima
Очи су ти вероватно осетљиве на струјање ваздуха. Стави неке наочаре без диоптрије, па види да ли ће проблем нестати.
За оно друго, узрок је тренутни пад крвног притиска у глави и стога смањени доток крви у очи. Због тога ти се вид зацрни.
За оно друго, узрок је тренутни пад крвног притиска у глави и стога смањени доток крви у очи. Због тога ти се вид зацрни.
A el znate kako da resim to drugo?Msm el postoji nacin da mi se to vise ne pojavljuje
Треба проверити да ли имаш проблема са циркулацијом у врату. Можеш да радиш вежбу за рамени појас коју сам описао на мом сајту под Рамена-рачунари. Мишићи раменог појаса могу да буду узрок поремећене циркулације па чак и високог крвног притиска.
Иначе, нормално је да доток крви у главу мало опадне приликом наглог устајања или протезања.
Иначе, нормално је да доток крви у главу мало опадне приликом наглог устајања или протезања.