Problemi nakon operacije nosa

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Dexy.CO
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 18, 2012 1:33 pm

Problemi nakon operacije nosa

Post od Dexy.CO »

Dakle, pre oko dve i po godine operisao sam nos na Vma ,korekcija septuma-devijacije.O samoj operaciji , nista narocito nebih dodao , sto vec nije pomenuto ovde.Nakon 7 dana , vadjenje tampona , postoperativni period.
Spadanje otoka je potrajalo.Recimo da je nakon 6 meseci to bilo ono , sto bi trebalo da bude trajni rezultat.Elem , problem je u tome , sto evo nakon dve i po godine , jos uvek osecam utrnuce ili drvenost , samog vrha nosa!? I jos nesto.Na nagle promene temperature (ulazak i izlazak iz klimatizovanog prostora), nesto kao upalu.Neprijatan miris u samom nosu!? Podocnjaci, koje ranije takodje nisam imao , su postali cesti , a i sama regija , oko nosa , povremeno izgleda "naduta", verovatno posledica nekog upalnog procesa.Sve ovo se javlja povremeno, a kako sam daleko od civilizacije zbog posla nisam u prilici da potrazim lekara ovde u Africi.Ukoliko neko od ljudi iz struke cita ovaj forum, molio bih za savet.

Pročitaj više: http://www.doktor.rs/forum/estetska-hir ... z24XihLtv5
ancibaby
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 02, 2010 9:53 am

Re: Problemi nakon operacije nosa

Post od ancibaby »

nazalost, nisam od ljudi iz struke, ali ja imam potpuno identicne probleme kao ti...kao da sam ja pisala tvoj post, sve je isto samo sto je meni proslo godinu dana od operacije i nisam je radila na Vma nego u Novom Sadu..nadam se da ce nam neko strucniji odgovoriti,mada cu ja uskoro na pregled kod dr. pa mi mozda on pojasni sve to :o
Odgovori