Imam 17 godina i bavim se kosarkom.U poslednjih par dana sam osetio neku nelagodu u levom kolenu.Koleno je pocelo da mi "trza" prema unutra. Pri tome osetim minimalnu bol. Tu minimalnu bol osecam samo pri tim trzajima. Kada trzaja nema , ne osecam nikakvu bol. Tada normalno treniram i mogu raditi sve vezbe bez problema. Zna li neko o cemu se radi?
Kao sto sam i spomenuo... treniram kosarku i trening imam svaki dan u sedmici.
Problemi sa kolenom
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Re: Problemi sa kolenom
Преоптеретио си колено. Не знам да ли знаш да је колено најкомплекснији зглоб у организму. Мораш добро да га чуваш. Мислим да би било добро да носиш неке стезнике за колено али само за време утакмице.
Да би потпомогао регенерацију ткива колена, треба цео дан (или бар 20 сати дневно) да носиш по један стални неодијумски магнет. Немој да га носиш на самој утакмици да се случајно не би повредио ако би добио ударац баш у магнет. Само је проблем како ћеш да га учврстиш за колено. Писао сам о томе на мом сајту.
Да би потпомогао регенерацију ткива колена, треба цео дан (или бар 20 сати дневно) да носиш по један стални неодијумски магнет. Немој да га носиш на самој утакмици да се случајно не би повредио ако би добио ударац баш у магнет. Само је проблем како ћеш да га учврстиш за колено. Писао сам о томе на мом сајту.
Uff, uff, ovako. Ja imam 18 godina, i planiram sad u Junu da upisem FSFV (Fakultet za Sport i Fizicko Vaspitanje), e sad, pre jedno 4, 5 godina sam sa caletom skakao na neko bure iz mesta, i kako sam doskocio samo je nesto kvrcnulo u desnom kolenu. Naravno, otisao sam u Tirsovu u hitnu, tamo su mi samo utegli koleno u elasticni zavoj i tako sam nosio jedno 10-ak dana i to je proslo.
Medjutim, taj isti bol i taj isti problem mi se cesto pojavljuje ponovo, i to neocekivano , i to ne pri nekom fizickom naporu, vec samo odjednom.
Da rezimiram, kada krenem da cucnem, mogu da savijem koleno samo malo i onda krece taj neki cudan bol u desnom kolenu, dok skroz ne cucnem. Kada skroz savijem koleno ne postoji nikakav bol, takodje mi koleno krcka kad ga savijam i ispravljam.
Ako bi neko znao da mi pomogne, ili da mi da savet, bio bih mu zahvalan!
Pozdrav!
Medjutim, taj isti bol i taj isti problem mi se cesto pojavljuje ponovo, i to neocekivano , i to ne pri nekom fizickom naporu, vec samo odjednom.
Da rezimiram, kada krenem da cucnem, mogu da savijem koleno samo malo i onda krece taj neki cudan bol u desnom kolenu, dok skroz ne cucnem. Kada skroz savijem koleno ne postoji nikakav bol, takodje mi koleno krcka kad ga savijam i ispravljam.
Ako bi neko znao da mi pomogne, ili da mi da savet, bio bih mu zahvalan!
Pozdrav!

Јој. Сећам се како се мени једном колено заглавило у дубоком чучњу. Презнојих се. Од тада не радим дубоке чучњеве. Једини савет који тренутно могу да ти дам је да се добро распиташ ко је најбољи ортопед и да одеш до њега. Онда снимања и тако то. И памет у главу!!!tBoCvele napisao:........ kada krenem da cucnem, mogu da savijem koleno samo malo i onda krece taj neki cudan bol u desnom kolenu, dok skroz ne cucnem. Kada skroz savijem koleno ne postoji nikakav bol, takodje mi koleno krcka kad ga savijam i ispravljam. .......