Problemi sa kolenima

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
ikarce
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 15, 2012 12:28 pm

Problemi sa kolenima

Post od ikarce »

Treniram macevanje. Preprosle godine nakon priprema imala sam istegnuce ligamenta u desnom kolenu i otkrivena mi je voda u kolenu i ostecenje hrskavice. Vukljala sam se po terapijama, pila nodol, napravila dugu pauzu u treniranju i nakon svega toga pocelo je levo koleno povremeno da kcrka iako nisam tad trenirala, i da osecam kratki bol kad se vreme menja i smenjuje. Opet sam sam otisla kod fizijatra, dali su mi neki suplement za hrskavicu medjutim nije mi pomoglo. Koleno i dalje krca. A terapeut je rekao da se nakon terapije lekovima vratim na treninge. Sad sam se vratila na treninge, cak sam pocela i jos jedan sport rekrativno da treniram. Koliko je to dobro za moja kolena i sta bi trebalo da radim? Treniram ceo svoj zivot i stvarno ne mogu bez sporta.
yipman
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 15, 2012 12:22 am

Re: Problemi sa kolenima

Post od yipman »

Imam jedno pitanje. Meni je godinama nešto pucketalo u oba koljena više u lijevom nego u desnom. Neznam da to nije uzrok jer sam imao vodu u koljenu lijevom i dva puta je vadio. Skoro sam na treningu dobio udarac u koljeno i sad mi još više nešto pucketa. Ne boli me uopšte ali me zabrinjava jer baš mi je čudno puca baš dobro i to kad normalno hodam to se baš puno čuje. Kad stavim ruku na taj dio osjetim to pucketanje ko da nešto prelazi preko ečega. Da li bi trebao ići kod doktora??? I da da ne zaboravim to mi se dešava na vanjskoj strani kolena tj. na lijevoj nozi odmah pored patele sa lijeve strane.
Odgovori