Zovem se Jovan, imam 23 godina, nisam pusac, ne pijem alkohol, pre mesec dana otac je operisao tumor na glasnim zicama, sve je proteklo ok, laserski je uklonjeno.moj problem je tada poceo, sva ta nervoza oko te bolesti, stres, briga, je kod mene uzrokovala problem, kao da imam knedlu u grlu, plasio sam se da i ja ne obolim od iste bolesti, posle 10 dana grlo mi je postalo crveno i tesko gutam slajm, otisao sam kod lekara (ORL), pogledao mi je grlo sa onim lampicama i ogledalcem, kaze nista nije strasno, prepisao mi tabletice ( ne mogu da se setim imena, nesto na P) sisaju se, i sumece tabletice, slajm je gotovo nestao ali mi je grlo i dalje crveno..muci me jedno pitanje, da li je moguce da su svi ovi simptomi bazirani na NERVNOJ BAZI ( knedla/slajm u grlu, crveno grlo, ponekad osecam pritisak u grudima i bol u zeludcu) eto to me zanima, zar je moguce da strah od bolesti, i svakodnevna nervoza prouzrokuju moje probleme, da li treba da budem zabrinut ili da pokusam da skrenem misli ka lepsim stvarima?
Hvala unapred na odgovoru
Problemi sa grlom
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
Re: Problemi sa grlom
Da, to je stanje koje se zove globus pharyngeus. Ništa opasno.
nemoj da se predas tom stanju--skreci misli sa tog i sve ce proci
Hvala vam puno ljudi!!