problemi u braku... HITNOOO MI TREBA POMOC

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
daca1a
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 06, 2014 1:41 pm

problemi u braku... HITNOOO MI TREBA POMOC

Post od daca1a »

Dobar dan ja sam Daca i treba mi neki koristan savet :) HITNOOOOO
Imam mnogo problema u braku i dosta maltretiranja pocevsi od stalnog vredjanja i nazivanja nakaznim imenima kao sto su: (kurva,prostitutka...itd...).Cim negde izadjem do drugarice ili do neke komsinice koja je kuca do kuce odmah idem da se kurvam i svakava sam.
Kada sam pokusala da ga napustim imala sam svakakve pretnje sa njegove strane, kao na primer: da ce da me zakolje gde god me nadje i da ce kicmu da mi polomi pa sam resila da se konsultujem malo sa vama.
Pre nego sto sam ga prvi put napustila istukao me je nisam znala gde sam e sada kada mi je pretio ja sam morala da se vratim zbog dece i cim sam se vratila pocela je svadja kao da sam ja kriva sto sam ga napustila i da sam otisla da bi se vucarala sa ko zna kim i pocelo je opet po starom iako je obecao da ce prestati tako da se ponasa i da ce prestati da pije ali to se nista nemenja zelim da se razvedem od njega ali se bojim da me nebi ubio...
Prosto nesmem nigde da odem od cele familije me izolovao i nemogu to vise da podnesem.
Ispred cerkice ista prica,stalno svadja i nebira reci i ona dete vise nezna sta ce od sebe
Cim je sin kuci sve mir i tisina,sin izadje na 5 minuta izbija skandal i sve i svasta i kad sin udje u kucu opet mir ...
Deca su 1999(sin) i 2000(cerkica) godiste...
Zato vas molim da mi pomognete sa savetima sto pre..
HITNO MI JE
HVALA SVIMA U NAPRED
sabinaaa93
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 03, 2014 8:08 pm

Re: problemi u braku... HITNOOO MI TREBA POMOC

Post od sabinaaa93 »

Draga moja jako mi te je zao vjeruj... ali u svakome braku ima nekih nesuglasica... jedino ti je rjesenje da odes u policiju i prijavis ga pa na sud da mu zabrane prilaz tebi i djeci tvojoj obrati se socijalnoj sluzbi imas sto mogucnosti raspitaj se malo pozz
*kristal *
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Maj 26, 2012 8:36 pm

Post od *kristal * »

Draga moja nazalost sve je vise zena u takvoj situaciji,nije lako ostaviti takvog skota bas zbog pretnja jer se nikad ne zna sta moze da uradi,oprezno,opet je moj savet da potrais pomoc roditelja ako ikako mozes ,da zna da nisi sama,naravno da ga treba i prijaviti policiji i traziti zabranu prilaska.Mada ja znam slucaj gde polocija nista nije radila po tom pitanju,on razval od batina zenu i decu panduri ga pokupe zadrze 24 h i puste on cim izadje ponovo ih razbije i tako u krug,na kraju se panduri nisu ni odazivali vise,sto je sramota za nasu drzavu,u inostranstvu zenu ne smes popreko pogledati,ma ja bi za te batine ruke sekla :evil:
daca1a
Novi član
Novi član

Post od daca1a »

nazalost kod mojih roditelja je situacija jos gora a majka mnogo dvolicna kada sam kod nje podrzava me a kada je ona kod mene onda podrzava i brani skota a meni noz u ledja......
*kristal *
Aktivan član
Aktivan član

Post od *kristal * »

imas li posao? bilo kakva primanja ,da ne zavisis od njega,da se odselis i prijavis ga policiji
daca1a
Novi član
Novi član

Post od daca1a »

Nemam posao sve sto stignem preko leta da uradim i da zaradim to cuvam i za sebe i za skolovanje dece :(
*kristal *
Aktivan član
Aktivan član

Post od *kristal * »

nazalost kao i vecina zena u toj situaciji :( ,u svakom slucaju nadji nacin da ga ostavis,tvoj sin nije mali sada moze da te zastiti
daca1a
Novi član
Novi član

Post od daca1a »

Da nadjem nacin da ga ostavim pa i nekako ali sin to nece da shvati jer nista i niko ga neinteresuje imam jednog druga kojem potpuno verujem i koji potpuno veruje meni i mozemo da pricamo o svemu i svacemu i zna svaki moj problem isto kao i ja svaki njegov problem kada sam mu pricala o cemu se sve radi i sta me je sve snaslo rekao mi je da dodjem kod njega ja bi otisla ali nesmem zbog pretnji ja znam da di mene taj drug zastitio po ceni zivota jer me mnogo voli i ceni i postuje i uvek je tu za mene cak je i slusao sve svadje preko telefona....
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Dea »

tasic20
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 15, 2014 2:56 pm

Post od tasic20 »

Draga Daco!Moj savet ti je da ga napustis bez razmisljanja, i da se sklonis negde gde mislis da cete ti i deca biti najsigurniji. To nije ni prvi ni zadnji put koliko vidim i takve osobe se nikada nece promeniti. Nije vas vredan a ni te dece. Cuvajte se i zelim vam puno srece. Pozz
Odgovori