Imam mnogo problema u braku i dosta maltretiranja pocevsi od stalnog vredjanja i nazivanja nakaznim imenima kao sto su: (kurva,prostitutka...itd...).Cim negde izadjem do drugarice ili do neke komsinice koja je kuca do kuce odmah idem da se kurvam i svakava sam.
Kada sam pokusala da ga napustim imala sam svakakve pretnje sa njegove strane, kao na primer: da ce da me zakolje gde god me nadje i da ce kicmu da mi polomi pa sam resila da se konsultujem malo sa vama.
Pre nego sto sam ga prvi put napustila istukao me je nisam znala gde sam e sada kada mi je pretio ja sam morala da se vratim zbog dece i cim sam se vratila pocela je svadja kao da sam ja kriva sto sam ga napustila i da sam otisla da bi se vucarala sa ko zna kim i pocelo je opet po starom iako je obecao da ce prestati tako da se ponasa i da ce prestati da pije ali to se nista nemenja zelim da se razvedem od njega ali se bojim da me nebi ubio...
Prosto nesmem nigde da odem od cele familije me izolovao i nemogu to vise da podnesem.
Ispred cerkice ista prica,stalno svadja i nebira reci i ona dete vise nezna sta ce od sebe
Cim je sin kuci sve mir i tisina,sin izadje na 5 minuta izbija skandal i sve i svasta i kad sin udje u kucu opet mir ...
Deca su 1999(sin) i 2000(cerkica) godiste...
Zato vas molim da mi pomognete sa savetima sto pre..
HITNO MI JE
HVALA SVIMA U NAPRED