Поштовани!
Хтео бих да вас питам,наиме имам проблема што сам раније кад год се прехладим имао проблема са честим мокрењем,а од скоро имам и генерално проблема са бешиком.Био сам на разним вађењима крви,као и радио сам уринокултуру и нису постојали знаци неке инфекције.
Пио сам ртањски чај као и чај од бруснице али никада нисам имао утисак да сам потпуно здрав,већ сам стално осетио благо пецкање и притисак у бешици,без нагона за мокрењем.Напомињем да немам болних мокрења нити нечег сличног.
Када сам престао са пијењем тих чајева после неколико недеља јавио ми се бол у бешици.Доктори су ми рекли да морам стално да пијем чајеве.
Да ли имате неку другу идеју или предлог осим чаја ? Хвала.
Problemi sa besikom
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Re: Problemi sa besikom
Nije mi jasno je l` su Vam utvrdili zasto Vam se javlja peckanje, a nemate nikakvu infekciju i zasto imate bolove u besici ukoliko ne pijete cajeve? Zar im nije to cudno? ...
Мени је још мање јасно.Докторка код које се лечим ми је рекла да само пијем чајеве што се тог пецкања тиче,нису утврдили ништа више.Тачније када пијем чајеве имам као трнце и благи притисак убешици.
Мислио сам да то има везе са простатом,али ми је докторка рекла да нема и да не треба да ме шаље тамо.
Мислио сам да то има везе са простатом,али ми је докторка рекла да нема и да не треба да ме шаље тамо.
A ja bih Vam rekla da potrazite misljenje drugog lekara, jer cinjenica je da imate problem, a resenje nije u cajevima.
Хвала то сам и ја стекао утисак,од када је почео већи бол,ртањски чај не помаже као раније.Тачније јуче од када сам попио чашу вина,јутрос сам имао проблема са бешиком.То ми је нејасно.
Потражићу савет другог лекара,хвала.
Потражићу савет другог лекара,хвала.
Дијагностикован ми је песак у бубрегу,рекао сам да пијем минакву,али ми рекоше да је то тврда вода да пијем неку другу,као вода-вода или роса.
Такође ми је дијагностикован proteus vulgaris у мокраћи,и објашњено ми је да је то "упорна бактерија".
Користио сам гентамицин инекције као и узимао сам тримосул али ми није било добро.
Једино кад пијем по литар течности увече мени је само тада добро.Са инјекцијама и тримосулом још горе,а тримосул сам пио уз доста течности.
Сугерисано ми је да је Амикацин добар за ову бактерију али то је лек који се плаћа.
Молим за савет и помоћ,хвала најлепше.
Такође ми је дијагностикован proteus vulgaris у мокраћи,и објашњено ми је да је то "упорна бактерија".
Користио сам гентамицин инекције као и узимао сам тримосул али ми није било добро.
Једино кад пијем по литар течности увече мени је само тада добро.Са инјекцијама и тримосулом још горе,а тримосул сам пио уз доста течности.
Сугерисано ми је да је Амикацин добар за ову бактерију али то је лек који се плаћа.
Молим за савет и помоћ,хвала најлепше.