vaše mišljenj i eventualno objašnjenje bi mi zaista olakšalo ove užasne dane zbunjenosti.
Ne znam šta mi se dešava i jako sam nervozna zbog toga, što verovatno dodatno pogoršava problem- začarani krug.
Dakle, gotovo oduvek imam problematičnu kožu lica (samo lica), sa pojačanim aknama tokom ciklusa. Do nedavno to i nije bio straašan problem jer su mi kozmetički preparati uglavnom pomagali.
Pre par meseci su iz nepoznatih razloga pošele da mi izlaze veelike upalne bubuljice, koje izgledaju kao više spojenih i jako sporo prolaze. Pošto mi preparati nisu pomagali, a hormoni su mi potpuno u redu, potražila sam pomoć homeopate, koji mi je dao neki lekić (fosfor, kako kaže) i lice mi je sve gore. Kažu da je to možda i normalna reakcija, da se organizam probudi i zato izlazi sve što je negde mirovalo. Pijem i kapsule ulja crnog kima. Za sada imam problem na bradi, nekoliko upala i pored nosa na obe strave, ostatak lica mi je čist.
Uz sve ovo kad god imam upalu, ispod brade mi se uveća neka žlezda koja boli na dodir i izgleda kao kuglica veličine manjeg oraha ili maalo manje.
Zaista bi mi značilo mišnjenje nekog stručnog lica, ili nekoga ko je imao sličnih problema.
Unapred zahvalna!!!!