Poštovani, imam "mali" problem. Ne znam da l' je to povezano direktno sa zdravljem, ali za mene je problem i nikako ne mogu da nađem rešenje. Kao što sam naveo u naslovu teme, problem je u preteranom znojenju zadnjice. Ne mogu da nosim svetle pantalone i trenerke jer posle i kratkog sedenja (pola sata) meni se oznoji i tačno se vidi na pantalonama. Da li je neko imao sličan problem i da li postoji neko rešenje? Da li je možda rešenje brijanje tog područja?
Hvala vam unapred!
Problem sa znojenjem zadnjice
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
Re: Problem sa znojenjem zadnjice
Ne verujem da je brijanje resenje,ti si verovatno malo nervozan--moze to biti na toj bazi, moj kolega ima slican problem-cim je nervozan mokro mu ispod pazuha.
Ja se preznojim kad sedim na skaju-u stolici pa sam stavio neku krpu i sad nista, pokusaj nekako na taj nacin resiti.
Ja se preznojim kad sedim na skaju-u stolici pa sam stavio neku krpu i sad nista, pokusaj nekako na taj nacin resiti.
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Mar 09, 2014 9:41 pm
Re: Problem sa znojenjem zadnjice
Cao. Ja imam isti problem. Jedino resenje je da odes kod psihologa, da popricas sa njim. To je psiha, nista vise...StudentMM napisao:Poštovani, imam "mali" problem. Ne znam da l' je to povezano direktno sa zdravljem, ali za mene je problem i nikako ne mogu da nađem rešenje. Kao što sam naveo u naslovu teme, problem je u preteranom znojenju zadnjice. Ne mogu da nosim svetle pantalone i trenerke jer posle i kratkog sedenja (pola sata) meni se oznoji i tačno se vidi na pantalonama. Da li je neko imao sličan problem i da li postoji neko rešenje? Da li je možda rešenje brijanje tog područja?
Hvala vam unapred!