Problem sa znojenjem zadnjice

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
StudentMM
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 01, 2014 7:59 pm

Problem sa znojenjem zadnjice

Post od StudentMM »

Poštovani, imam "mali" problem. Ne znam da l' je to povezano direktno sa zdravljem, ali za mene je problem i nikako ne mogu da nađem rešenje. Kao što sam naveo u naslovu teme, problem je u preteranom znojenju zadnjice. Ne mogu da nosim svetle pantalone i trenerke jer posle i kratkog sedenja (pola sata) meni se oznoji i tačno se vidi na pantalonama. Da li je neko imao sličan problem i da li postoji neko rešenje? Da li je možda rešenje brijanje tog područja?

Hvala vam unapred!
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: Problem sa znojenjem zadnjice

Post od vasa »

Ne verujem da je brijanje resenje,ti si verovatno malo nervozan--moze to biti na toj bazi, moj kolega ima slican problem-cim je nervozan mokro mu ispod pazuha.
Ja se preznojim kad sedim na skaju-u stolici pa sam stavio neku krpu i sad nista, pokusaj nekako na taj nacin resiti.
markodaca91
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 09, 2014 9:41 pm

Re: Problem sa znojenjem zadnjice

Post od markodaca91 »

StudentMM napisao:Poštovani, imam "mali" problem. Ne znam da l' je to povezano direktno sa zdravljem, ali za mene je problem i nikako ne mogu da nađem rešenje. Kao što sam naveo u naslovu teme, problem je u preteranom znojenju zadnjice. Ne mogu da nosim svetle pantalone i trenerke jer posle i kratkog sedenja (pola sata) meni se oznoji i tačno se vidi na pantalonama. Da li je neko imao sličan problem i da li postoji neko rešenje? Da li je možda rešenje brijanje tog područja?

Hvala vam unapred!
Cao. Ja imam isti problem. Jedino resenje je da odes kod psihologa, da popricas sa njim. To je psiha, nista vise...
Odgovori