Problem sa zelucem i zamucenost vida..

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
mr.dragan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 03, 2013 12:20 pm

Problem sa zelucem i zamucenost vida..

Post od mr.dragan »

Pozdrav svima..
Imam ogroman problem, pa sam dosao ovde ako moze neko da mi pomogne jer doktori kod kojih sam bio ne mogu.
Naime, jednog dana dok sam setao ulicom mi je odjednom pripala muka i mnogo mi se zamutio vid.. toliko mi se zamutio da nisam mogao da procitam ni jednu reklamu na putu do stana. Kada sam dosao u stan probao sam da se ispovracam ali nisam mogao. posle par dana i raznih laboratorijskih nalaza utvrdjen mi je veliki broj bilirubina. otisao sam na kliniku i tamo su mi rekli da je sve to normalno i da nemam cega da se plasim i da nastavim normalan zivot, medjutim na privatnij klinici su posumnjli na hepatitis(zuticu). Otisao sam kod gastroenterologa da mi pregleda zeludac jer sam imao velike mucine bez povracanja i ustanovio mi je da imam Ziglertov Sindrom. posle par nedelja simptomi su mi se smanjili i sve je od prilike bilo ok.. osim kada bih pojeo nesto malo teze odmah bi mi pala koncentracija i opet bih mi se zamutio vid, i kada bi pojeo sladoled dobio bih gasove.
i to je tako trajalo par meseci, medjutim oko nove godine mi se slicno dogodilo. velike mucnine, bol u zelucu, vrtoglavice i gubljenje vida, pad koncentracije, velika malaksalost, kad god bi jeo nesto zeludac bi kao brzo to svario ali imam osecaj kao da su creva spora, isto tako bih se poceo preznojavati. i to tako traje vec 3 cela meseca.
opet sam bio kod gastroenterologa, dao mi je da pijem nexium protiv gorusice i to sam pio mesec dana, medjutim nista.. gorusica mi se javila mozda 2 puta za ta 3 meseca ali imao sma dosta pljuvacke kao osecaj kiselosti u ustima.
posle ispijanja tih lekova dosli smo do zakljucka da meni je sve to od pada secera i da moram da obratim paznju na hranu koju jedem.. tako da su mi uzeli iz dzepa preko 10 000 dinara da bi mi na kraju rekli da drzim dijetu koju sam vec drzao bez ikakvog pozitivnog rezultata, jedini rezultat je bio taj sto sam smrsao 7 kg.
Takodje sam bio na testu za Helikobakteriju.
rezultati su bili:
H.pylori lgM - RU- 0.81 -normala (-)<0.9;(+).1.0
Helicob.pyl.lgM -U/ml- 1.9 - normala 0-15
Svi su mislili ako nije do secera da je ankcioznost sto ja mislim da nije, jer nikad nisam bio depresivan niti sam se nesto premarao posebno.
Verovatno sam izostavio jos neki simptom, ako se setim napisacu.. Molim vas pomagajte, jer do prosle godine sam imao normalan metabolizam i sve je normalno funkcionisalo, a sad odjednom sa u sao u neko stanje gde mi je upravo to stanje normalno.
Odgovori