Problem s vidom svetlece zavese molim za savet

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
bajram
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2013 6:52 pm

Problem s vidom svetlece zavese molim za savet

Post od bajram »

imam problem s vdom od pre 6 meseci mozda ot tada me ne pusta uvek me bole oci imam osecaj kao da cu da oslepim kao da su mnogo tople tako nesto pa kad trepnem kad sam u mraku imam neke svetlece zavese kao nesto neznam sta je top nista nisam nasao na netu pa eto da pitam vas doktori kod mene u francuskoj kazu da je stres(al malo sutra ja sam pod stresom samo u skoli) a kuci sve ok osim sto imam bol u ocima i sve to jbg kako da objasnim a imam i naocare al djaba nije mi bolje cak sam stavio neke kapi i opet isto bol u oicma peckanje kao da cu da oslepim ne pitaj kolki problem neznam vise sta da radim pomoc!!!

Inace imam 16IPO godina visina 176cm nisam narastao nesto od kada sam napunio 16 al necu sad o tome molio bih vas da mi pomognete za problem s vidom.
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: Problem s vidom svetlece zavese molim za savet

Post od vasa »

moja preporuka---da nikad ne budes na kompu u mraku vec da je ukljuceno svetlo u prostoriji a za neko vreme sto manje na komp i kad osetis problem idi i umivaj se hladnom vodom-moze cak i otvorenih ociju ako ti uspe
SRECNO
bajram
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2013 6:52 pm

Post od bajram »

hvala vaso pokususacu
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

bajram---ti samo obecavas da ces pokusati a cini mi se da nista ne cinis po tom pitanju, malo malo pa ti sa novim problemom. Shvati da moras nesto preduzeti--idi napolje i makar sam al bolje sa nekim setaj barem sat vremena i ne zatvaraj se u sobu jer ti onda ostaje samo kompjuter a mislim da je on najveci tvoj neprijatelj. Jesi mlad al dobro je da se interesujes i pitas al ozbiljno shvati da moras nesto i da ucinis za sebe.
Srecno
Odgovori