Pozdrav, moj prvi post, imam problem vezan za polni organ. Muskarac sam 20 godina star. Jos kao mali kozica koja mi pokriva penis je sa unutrasnje strane bila zalepljena za glavic. Vremenom se sve odlepilo, medjutim sa donje strane kozica je i dalje zalepljena. Vrmenom sam mislio da ce se to srediti medjutim nista. Imam problem pri erekciji zato sto mi to povlaci glavic na dole i boli me.
Ono sto me zanima je, kome da se obratim povodom ovog problema, i koliko je ovo cest/normalan slucaj??
Hvala
Problem vezan za polni organ!!!
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
- admin
- doktor.rs tim
- Pridružio se: Uto Avg 14, 2001 2:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Molili bi sve ucesnike foruma da se drze teme. Za sve diskusije o forumu pravo je mesto tema "O forumu"
Ceo ovaj forum je predvidjen za razmenu iskustava kako pacijenata tako i medicinskih strucnjaka. Znaci svi odgovori na njemu su cisto informativnog karaktera i niposto se ne savetuje lecenje bez licnog konktakta sa lekarom jer zaista ne postoji mogucnost da se proverava kompetentnost ucesnika u forumu. Za sada je ceo sajt i forum volonterskog karaktera, sto znaci da dr. Ilankovic ucestvuje u forumu na volonterskoj bazi, sa velikim entuzijazmom i zeljom da pomogne ovim putem ukoliko je to moguce, pa njegove kritike treba shvatati kao dobronamerne.
<font size=-1>[ This Message was edited by: admin on 2002-12-05 13:39 ]</font>
Ceo ovaj forum je predvidjen za razmenu iskustava kako pacijenata tako i medicinskih strucnjaka. Znaci svi odgovori na njemu su cisto informativnog karaktera i niposto se ne savetuje lecenje bez licnog konktakta sa lekarom jer zaista ne postoji mogucnost da se proverava kompetentnost ucesnika u forumu. Za sada je ceo sajt i forum volonterskog karaktera, sto znaci da dr. Ilankovic ucestvuje u forumu na volonterskoj bazi, sa velikim entuzijazmom i zeljom da pomogne ovim putem ukoliko je to moguce, pa njegove kritike treba shvatati kao dobronamerne.
<font size=-1>[ This Message was edited by: admin on 2002-12-05 13:39 ]</font>