Molila bih da mi doktor odgovori na moj problem.
Vec 3 meseca imam problema sa disanjem kada legnem u krevet na ledja osetim kako nemam vazduha u plucima potom jako udahnem i cujem dugi huk iz pluca,kao da nasilno sirim pluca sa tim mojim uzdisajem .Taj zvuk iz pluca cujem svaki dan i stvarno me to brine,bila sam kod doktora ali on nije cuo nista naravno slisao mi je pluca dok dam sedela a taj zvuk je tu samo kad lezim,Pre 3 meseca sam snimala pluca i bila su cista,molim vas sta bi to moglo da bude svaki dan me to ubija molim pomoc umrecu od brige!!!!!Gde da idem i sto se to cuje tako i zasto kad lezim na ledjima moram duboko da udahnem da bi mi pluca dobila vazduh!!!!///HVALA
problem vec 3 meseca gde i kod koda sad???
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
Ovakav huk u posebnom polozaju moze da se nadje kod poremecaja velikih disajnih puteva i na nivou grkljana, a karakterise ga spirometrijska kriva volumen-protok sa plato-izgedom eksirijuma i inspirijuma. Potrebno je uraditi spirometriju, kao i ORL pregled, kojim ce se ustanoviti stanje na glasnim zicama i subglotisu. Takodje, RTAG pluca (PA odn. "anfas", i profil) su od koristi.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
tek sad sam u strahu
Da li je to opasno po zivot?????