Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Pozdrav svima. Pretražila sam slične teme na forumu ali moju priču ne znam gdje da stavim a evo i zašto.
Od 12 juna imamTBC. Pijem lijekove redovno ali temp.ne jenjava. Na početku bolesti je bila oko 37-37.5 i rekli su da je to normalno. Međutim, ja od početka avgusta imam svaki dan temp.oko 38-38,6 C a imala sam i 39 C par puta. Pulmolog mi kaže da se na rentgen snimku vidi vidno povlačenje TBC-a i sada pijem smanjenu terapiju.Svaki dan ali baš svaki ja imam povišenu ili visoku temperaturu... Ne znam šta da radim...Pila sam 10 dana antibiotik ali ništa se ne mjenja. Doktorka mi kaže da ima negdje neka upala i to je to ali ja sam već očajna...
Zna li neko šta je uzrok ili je imao slično iskustvo?
imala sam slican problrm...doduse ja nisam imala svakodnevnu temperaturu vec temperaturu koja se javljala svakih 7 do 15 dana...i prelazila je cak 40 stepeni...u pocetku se sve manifestovalo kao razne upale,da bi mi na kraju postavljena dijagnoza sistemskog lupusa...najbolje je da se posavjetujete sa ljekarom da vam se za svaki slucaj obave detaljnije pretrage...antitjela i slicno