Problem na udu...

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Nikw
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 04, 2011 1:18 pm

Problem na udu...

Post od Nikw »

Pozdrav svima u zurbi sam jer sam jako uznemiren pa mozda i omasim mesto gde treba da postaivm temu pa se izvinjavam moderatorima na tome...

Moj problem je sledeci ustanem i slucajno dok vrsim kracu nuzdu bacim pogled na moj ud kad tamo po glavi i nekoliko cm-a ispod glave sitne bubuljice, u tom trenutku nisam znao sta da radim pa sam ga oprao i namazao kremom... Pre dva meseca sam radio test na HIV i nisam imao, posle toga nisam imao nikakvih polnih odnosa... Pa ukoliko ima nekog ko bi znao da mi odgovori na ovo pitanje sto je pre moguce jer necu moci ni da spavam na miru :S ...

Hvala
Nikw
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 04, 2011 1:18 pm

Re: Problem na udu...

Post od Nikw »

Da zaboravio sam da dodam sumnjam da je to zbog bokserica koje je keva kupila pre 10-15 dana na pijaci i nije ih oprala ja sam ih tako stavio u regal i obukao juce... Pa ukoliko je moguce i zbog toga kazite :S ...
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Problem na udu...

Post od Dr011 »

treba videti svaku promenu kako bi mogao da se da neki komentar...moguce je da se radi o nekoj infekciji, a moze je samo i iritacija...sto se tice vesa trudi se da se tako nesto ne ponavlja, naravno da putem prljavog vesa mogu da se prenesu neke infekcije, ko zna gde su te gace sve bile...
za sad posebno vodi racuna o higijeni, dobro peri penis (i ispod kozice) i osusi nakon pranja, ako za 2-3 dana nema poboljsanja obavezno se javi dermatovenerologu da se vidi o cemu se radi i odredi neka terapija ako treba...
Odgovori