PROBLEM
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
PROBLEM
Moji problemi započinju pre oko deset dana. Naime, problem je u tome što sam konstantno počela osećati nagon za uriniranjem, čak i odmah nakon što sam urinirala. Odmah sam posumnjala na upalu mokraćnih puteva, te sam uradila analizu urina i urinokulturu, međutim nalazi su skorz uredni, a zasejane podloge su ostale sterilne. Na predlog ginekologa uradila sam bris uretre na chlamidiju, ureaplazmu, mikoplazmu i bakteriološki bris, međutim svi nalazi su potpuno uredni. Napominjem, da mi se čini da je otvor uretre malo uvećan, nego obično i da su ivice otvora neznatno otečene, ne osećam nikakve bolove, niti peckanja niti tokom uriniranja (koje je potpuno nesmetano i po količini u zavisnosti od unete tekućine), niti u toku dana. Inače, nikada nisam imala nikakvih urološkoh problema. Molim za odgovor i predlog šta dalje raditi kako bih ovakvu, pre svega, neprijatnu situaciju, rešila.
Re: PROBLEM
Какво је сада стање?
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: PROBLEM
Koliko imate godina i kada su pocele takve potrebe za dodatnim mokrenjem?
Da li ste se poradjali i kada?
Da li koristite kakve preparate za intimnu negu? Tampone?
Da li vas je neko obuchio kegelovim vezbama za jacanje misica donje karlice?
Da li ste se poradjali i kada?
Da li koristite kakve preparate za intimnu negu? Tampone?
Da li vas je neko obuchio kegelovim vezbama za jacanje misica donje karlice?
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.