Problem

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
k0walsky
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 01, 2010 10:23 pm

Problem

Post od k0walsky »

Imam jedan neprijatan problem koji me muci vec duze vreme, imam 19 god, kada sam kao mladji vadio krv nikad mi se nije desavalo da mi se vrti i da zamalo padnem u nesvest, al od kad sam u 17 god dobio mononukleozu, skoro redovno kad odem na sistematski da vadim krv sa klubom desava mi se da mi je odjednom belo ispred ociju i da mi se muti muka me hvata, i to me pomalo frustrira, jel znate mozda u cemu je problem, ili ako ne moze da se resi, jel postoji neko sredstvo da se uzme pole vadjenja da mi se to ne desava, hvala unapred
k0walsky
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 01, 2010 10:23 pm

Re: Problem

Post od k0walsky »

niko mi ne moze pomoci??
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm

Post od Slavko_slavko »

jednostavno si takav i tu nema pomoci...moj drugar stalno pada u nesvest cim vidi krv i ne moze protiv toga...mozda ako vade krv pod pritiskom pa da ti se zbog toga slosi ali ne verujem...
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

U pitanju je strah, potrudite se da nauchite da ga kontrolishete, a dok to ne nauchite i ne odrastete obavezno svaki put kada vam vade krv recite tehnicharu da padate u nesvest i preporuchujem da vam krv vade u lezecem polozaju!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori