Problem
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Problem
Imam jedan neprijatan problem koji me muci vec duze vreme, imam 19 god, kada sam kao mladji vadio krv nikad mi se nije desavalo da mi se vrti i da zamalo padnem u nesvest, al od kad sam u 17 god dobio mononukleozu, skoro redovno kad odem na sistematski da vadim krv sa klubom desava mi se da mi je odjednom belo ispred ociju i da mi se muti muka me hvata, i to me pomalo frustrira, jel znate mozda u cemu je problem, ili ako ne moze da se resi, jel postoji neko sredstvo da se uzme pole vadjenja da mi se to ne desava, hvala unapred
Re: Problem
niko mi ne moze pomoci??
- Slavko_slavko
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm
jednostavno si takav i tu nema pomoci...moj drugar stalno pada u nesvest cim vidi krv i ne moze protiv toga...mozda ako vade krv pod pritiskom pa da ti se zbog toga slosi ali ne verujem...
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
U pitanju je strah, potrudite se da nauchite da ga kontrolishete, a dok to ne nauchite i ne odrastete obavezno svaki put kada vam vade krv recite tehnicharu da padate u nesvest i preporuchujem da vam krv vade u lezecem polozaju!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.