Problem sa stomakom i zeludcem odjednom

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Stefan1
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Feb 17, 2005 1:44 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Problem sa stomakom i zeludcem odjednom

Post od Stefan1 »

To mi se sinoc desilo i bas me zanima od cega li je.
Naime, jedno sat i nesto sam zadrzavao veliku nuzdu posto sam radio na kompjuteru. Posle velike nuzde, recimo posle 15-tak minuta osetio sam bolove u stomaku na intervale, bolovi su se pojacavali, onda sam uzeo Klometol, koji uzmem kada me zaboli stomak, posto mi je nekoliko puta pomogao. To se desilo oko 23h. Paralelno kako me je boleo stomak, osetio sam neki cudan osecaj i u zeludcu.
Taj cudan osecaj, je prerastao u mucninu posle nekih sat vremena.Usta su mi se potpuno osusila, prakticno nisam imao uopste pljuvacku da gutam.
Tokom noci imao sam gasove iz stomaka, i teralo me je da podrigujem. Mislio sam da cu povracati, ali na svu srecu nisam. Osecaj je bio uzasan, nisam mogao da zaspem do 5 ujutru, tek tada negde oko 5 ujutru, mucnina mi je prestala, bolovi u stomaku su prestali jos ranije negde par sati posto sam popio Klometol.
Tokom dana sam jeo isto sto i svi u porodici, boraniju, meso, sir, puding, vocni jogurt. Znaci ne bih rekao da je nesto od toga bilo pokvareno, pogotovu sto je sve bilo sveze.
Plasi me da je to zadrzavanje stolice izazvalo tu reakciju da me posle boli stomak i da mi bude mucnina, mada ponovo nije mi jasno kako tako nesto moze da se desi. Nisam imao dijareju, sasvim normalnu stolicu i posle nje gasove.

Ima li neko ideju u cemu je stvar, ne bih voleo ponovo da prozivljavam proteklu noc.
Odgovori