Problem sa stomakom
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Problem sa stomakom
Pre mesec dana u stolici sam primecivao krv, posle par dana je nestalo. Dugo posle toga nije bilo nikakvih problema, a onda pre par dana. Poceo je bol tokom praznjenja creva u predelu anusa, bol i peckanje traju nekih dvadesetak minuta. U nazad par meseci takodje se pojavljuje ostar bol na desnoj gornjoj strani stomaka. Cesto moram zbog jakog bola i da se sagnem kako bi prestao. Inace vodim zdrav zivot, ne pijem, ne pusim,vegetarijanac sam.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Problem sa stomakom
Вероватно упала дебелог црева. Проучи шта се дешава када у организму недостаје протеина.
Idi ti na pregled kod izabranog lekara pa onda kod gastroenterologa, možda je upala debelog creva.Teško će to samo od sebe proći iako se zdravo hraniš.
Bio sam kod svog lekara, on mi je za pocetak dao cepice, koje cu koristiti narednih 5 dana, u slucaju da krvarenje ne prestane, moram ici na dalje analize. Inace posle prvog iskoriscenog cepica imam mucnine i imam utisak da je stomak prazan. Inace posle prvog cepica sam imao najvise krvarenja. Cak i peckanje oko anusa traje tokom citavog dana. Da li je sve to normalno?
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Какве чепиће? Чему служе?
Cepici sluze za zaustavljanja krvarenja, prestajanje boli, svraba i omeksavanja stolice.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Могао си баш да напишеш назив чепића. Није нормално да се стање погоршава у оним сегментима у којима лек треба да делује.
Чепићи не могу да делују на проблем у високом делу дебелог црева, а ти то имаш. Треба да пијеш пробиотике и остало што иде за лечење упале дебелог црева.
Чепићи не могу да делују на проблем у високом делу дебелог црева, а ти то имаш. Треба да пијеш пробиотике и остало што иде за лечење упале дебелог црева.
Jedino sto je dobro jeste to da vise nema bola u stomaku, peckanje je sada manje. jedino sto je lose jeste jos uvek obilno krvarenje.
A da zaboravih Čepići se zovu Hepathrombin H
Obilno krvarenje--ja ne bih čekao ni tih 5 dana ako se krvarenje ne smanjuje, ma sta mogu 5 cepica, sumnjaaam.
Kreći ti kod lekara ponovo...
Kreći ti kod lekara ponovo...
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Хепатромбин се користи за ресорпцију крвних подлива као што су модрице и хемороиди.
Sad se pojavila samo krv, nije bilo stolice.
Sledece nedelje idem na pregled kod gasto.
Sledece nedelje idem na pregled kod gasto.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Ако имаш крв без столице онда је то нека озбиљна упала.
Krvarenje je skoro prestalo, al sad od svraba i bola oko analnog otvora, ne mogu ni da sedim ni da hodam. Jel znate mozda sta bih mogao stavljati da bi se to ublazilo??? Inace bol u stomaku vise nemam..
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Вероватно имаш гљивичну инфекцију. Можеш да пробаш са Канестеном да се мажеш, али ако имаш гљивичну упалу дебелог црева он ти неће помоћи, а ни она претходна терапија.