Problem sa stomakom!!!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Stefan bilder
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 20, 2014 11:58 am

Problem sa stomakom!!!

Post od Stefan bilder »

Pozdrav, nov sam clan, hteo bih da postavim jedno pitanje i ako moze neko da mi sto pre odgovori....Imam problem sa stomakom tj stolicom vec par nedelja, nekad mi je normalna a nekad imam proliv i tako u poslednjih par nedelja a ne znam u cemu je problem....
Ja se bavim bodi bildingom jedem bas dosta, pa mi je mozda to od skoro od kad sam krenuo malo vise da jedem povrce a negde sam procitao da hoce to kad dodje letnje vreme.....pa sad ne znam sta je, a ako me neko razume bio bih mu zahvalan na odgovoru i savetu sta da radim.....?
uzeo sam danas malo crne cokolade i caja od kamilice sa limunom procitao sam da ce mi to pomoci....:) pozzz
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: Problem sa stomakom!!!

Post od vasa »

DA-crna cokolada moze da pomogne ali to je samo ako je to nesto prolaznog karaktera--ako se nastavi tako ipak treba da se konsultujes sa lekarom.
Analiziraj malo, sta si promenio u ovom periodu u svakodnevnim navikama--posebno hrani a ako uzimas neke suplimente ili sta vec-savetujem da prestanes bar neki period.
Srecno
Stefan bilder
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 20, 2014 11:58 am

Re: Problem sa stomakom!!!

Post od Stefan bilder »

Kako sam ja primetio to mi je od kad je krenulo sad lepse vreme ovig nekoliko nedelja, ali fora je u tome sto nerazumem imam proliv par dana pa normalnu stolicu pa opet tako... :-? :-? :-?
Odgovori