problem sa stomakom

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
And@I
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 22, 2011 11:28 am

problem sa stomakom

Post od And@I »

Imam 21 godinu. pre otprilike dva meseca sam osetio problem sa crevima. 2 godina sam imao Opstipaciju, nije mi predstavljalo neki problem do pre 2 meseca, sad nemam opstipaciju regulisao sam ishranom voce, povrce, kuvano, zitarice, probiotik jogurt itd. imam stolicu svaki dan ili svaki drugi.
uradio sam krvnu sliku i biohemisku analizu ono sto je bitno sve je bilo u savrsenom redu osim glukoze a i ona je bila u granici normale 5.7.
Hemoglobin 169
Leukociti 5 ili 6 ne mogu da se setim
sendimetacija 2
to je ono sto sam zapamtio.

Medjutim moji problemi nisu nestali i dalje me boli stomak po par dana i stane, to nije klasican bol vise je osecaj kao kad utrne ruka i puno nervira i sto duze drzi sve se vise zabrinem i onda mi bude muka. s vremena primecujem neke crne tackice na stolici ali to nije stalno. ono sto me zabrinjava veoma cesto mi se ucini da vidim krv ali je veliki broj puta bilo nesto iz ishrane pa ne mogu da utvrdim da li je stvarno krv ili nije. Stolica je braonkaste boje mada nije cisto braon nekako u braon dodata nijansa crvene. to jest nekako blago crvenkasta. u nekom odnosu. 90% braon prema 10% neka srednja prljave crvena nijanse ne jake crvene. otprilike takve boje, a ponekad bude i svetlo braonkaste boje to jest vuce blago na zutu. ali opet daleko od zute. kad nemam stolicu dan ipo nesto mi se pojavi tvrdo na dodir sa leve strane stomaka. kao mali sam operisao kilu pa mi je negde 1 cm udaljeno od tog oziljka sad moje misljenje za to je da ili imam kilu ili su mi linfne zlezde kao mali prelezao sam upaljenje linfnih kanala tako da mi je prirodno uvecana linfa na vratu ali mislim da je i ta na stomaku. stolica mi je normalne debljine ponekad je tanka, nekad deblja ali uglavnom je normalne debljine.

kod lekara sam bio vise puta i vise mi je puta receno da sam zdrav, ali meni to nista nije pomoglo. hirurg mi je napipao stomak i rekao mi da tu nema nista da boli, pomislio je da imam kilu posle nekih 3 minuta ustanovio je da nemam. hteo sam da odem u privatnu ordinaciju da uradim analizu krvi u stolici medjutim oni traze uput od lekara.
Ono sto mislim da sigurno imam to su hemoroidi, pre mesec dana i oni su me zezali pa sam ih resio sa pojacanom higijenom.
mene je strah samo jedne bolesti, a to je karcinom. tako da me je ovo sa stolicom i stomakom puno uplasilo.
a kod lekara vise necu ni da idem 4 puta sma isao u roku od 2 meseca. i non-stop mi kazu da mi je odlicna krvna slika i nemoguce da budem bolestan. radio sam i EKG kad mi se trnjenje od stomaka prosirilo i na celu levu stranu. EKG je bio dobar, posle EKG sve osim stomaka me je popustilo. da li mozda znate sta mi je.

unapred hvala.
Odgovori