Postovani,
Ne znam kako je kod vas ali ovde se na slobodno moze kupiti lek za zaustavljanje dajareje pa probajte pitati u apoteci.Posavetujte se sa njima prije nego sto kupite.Oni znaju sta da vam daju.Ne znam kako vas stomak podnosi mleko ali recimo ovde ima jako puno ljudi koji su alergicni,ne podnose laktozu sto ima u mleku i mlecnim proizvodima.Sa istim problemima kao sto vi imate muz se obratio lekaru i tada su mu sve pretrage uradili i na kraju nista sem unutarnjih hemoroida nisu nasli.Zbog tih hemoroida nije imao dajareju tako da se na kraju verovali ili ne svelo da je zbog anxiety,tj stresa.Ja verujem u njegovom slucaju posle svih mogucih pretraga da nisu mogli nista promasiti jer bi bilo apsurdno.Razmisljajte o hrani koju pojedete prije nego sto se to desi.
Mozda je nesto zbog toga,mozda ne ali definitivno zakazite kod lekara.
Znam da se dugo ceka i ovde je isto evo ja cekam u proseku da vidim svakog specijalistu 3-4 meseca tako da vas potpuno razumem.Neke i do 6 meseci ali nemojte gubiti nadu.Idite kod vaseg family doktora da vas uputi dalje ili na snimanja ili direktno kod specijaliste.Mozda ce vas poslati na vadenje krvi,mokrace,a mozda cak i da uradite analizu stolice.
Znaci zakazite i u meduvremenu posmatrajte boju stolice,posmatrajte sta jedete i posmatrajte da li se osecate stresno prije nego sto to pocne.
Mome muzu smeta krem za kafu.Smeta i meni ali se meni izrazava na drugi nacin,a ne kao vama.Mi imamo obadvoje problema sa kiselinom u zelucu tako da kafa............
Ja vam zelim puno srece i kao sto rekoh nemojte se jako sekirati jer JA MISLIM,moje misljenje posto nemate temperaturu niti bolove,nemate ni krvavu stolicu da nije nista opasno.Mozda je zaista stres u pitanju a da toga niste ni svesni.........jer ja znam kako je nama preko
Pozdrav