Problem sa pupkom
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Problem sa pupkom
E ovako,meni je pupak premalo osecen tako da mi viri iz stomaka,zanima me da li to moze samo da se rezi estetskom operacijom ili na jos neki nacin.. Na pupku mi se nalazi nesto crno i povecava se svakog dana dok se deo pupka smanjuje. Da li je to mozda granulom na pupku,i da li se to moze javiti kod odraslih osoba ili samo kod beba? Unapred hvala.. 

Re: Problem sa pupkom
A da Vi posetite lekara?
Jedan lekar mi je rekao da stavljam hidrogen i mzd ce samo ispasti ali nije.. Rekli su da nije nista strasno vec je babica previsoko isekla pupak pa mi jedan deo strci. Trazila sam savet zato sto sam mislila da je neko imao slican problem pa ga je nekako resio zu pomoc nekih krema ili nesto,posto je ipak operacija veliki korak..
Да ли си много мршава?
>
>
>
Ако некоме нисам одговорио као aa_aca,
то је последица блокирања профила и губљења везе са праћеним темама.
Јавите ми се на емаил адресу из профила.
>
>
Ако некоме нисам одговорио као aa_aca,
то је последица блокирања профила и губљења везе са праћеним темама.
Јавите ми се на емаил адресу из профила.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Администратор форума ми је блокирао корисничко име aa_aca, а потом и aa aca. С обзиром на то да за такве поступке не постоје објективни разлози, очекујем да ће ми блокирати и овај aaaca. Осим тога, блокирана је адреса прокси сервера преко кога, осим мене, на интернет излази још неколико хиљада рачунара. Мој прокси не могу да заобиђем, а и да могу да решим то питање, остаје проблем сталног гашења мојих налога.
Присиљен сам да до даљњега напустим овај форум, а они који желе да чују моје мишљење увек могу да ми се јаве на емаил адресу aa_aca @ yahoo.com која је записана и у мојим профилима aa_aca, aa aca и aaaca. Ево је и овако:
. Можете и да посетите мој сајт: www. aca. rs.
Поздрављам вас и желим све најбоље.
Аца
Присиљен сам да до даљњега напустим овај форум, а они који желе да чују моје мишљење увек могу да ми се јаве на емаил адресу aa_aca @ yahoo.com која је записана и у мојим профилима aa_aca, aa aca и aaaca. Ево је и овако:

Поздрављам вас и желим све најбоље.
Аца