pa zato su knjige i pisane, za budale... koji ne znaju samiaaaca napisao:Ти си једини паметан а сви остали који су написали брдо књига на ту тему су будале, јел?
"morali su da nacrtaju" kako i sta hahah.. .cuj knjiga pa se edukuj... koji win
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
pa zato su knjige i pisane, za budale... koji ne znaju samiaaaca napisao:Ти си једини паметан а сви остали који су написали брдо књига на ту тему су будале, јел?
nije lepo to sto otvaras duple nalogeket napisao:Davide, brate (bez uvrede) ... blamiras se
balboa napisao:Vi se tu prepucavate a meni nije do zezanja , stvarno, nek sam i neiskusan i sve, priznajem, zato pitam VAS. Uradila je test koji je bio okej, tacnije nije pokazao trudnocu. Medjutim jos nije dobila, a dobila je 15-og proslog meseca. Nikada joj nije kasnilo, i cesto je dobijala 2,3 dana pre proslog meseca, npr u martu je 18, proslog meseca 15. apri...napisite mi neko misljenje, predlog, da li da opet kupimo test za trudnocu?
balboa napisao:A gde se taj test moze kupiti, i kako se radi? Ket, da li na osnovu mog prvog posta, imam razloga za brigu, ili ? Da li je sve sto sam napisao moguce, i koliko? Hvala