Problem sa preponama

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Aleks21
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 15, 2006 1:42 am

Problem sa preponama

Post od Aleks21 »

Pre cetiri godine moj je sin, koji je tada imao 16 g. slomio je nogu igrajuci fudbal(zglob na levoj stopali).Posle cetiri meseca gipsa,poceo je ponovo da vezba. trenira i da igra.3-4 meseca kasnije pocele su da ga bole obe prepone.Za dve godine dosta sam potrosio vreme i novaca za razne doktore,masaze,akopunkture i td.Nista nije pomoglo.Pre dve godine imao je operaciju obe prepone.Dva vrhunska,sportska hirurga su ga operisali.Stavljali su u prepone neku mrezu. Sada posle dve godine i dalje ga bole prepone.Jedna malo manje.Doktori su mu rekli da vise ne mogu nista za njega da urade.Iduci mesec ide na ultramagnetic saund. Poznato mi je da su kod nas mnogi sportisti imali slicne povrede i operacijom su se izlecili. Da li mislite da se ovaka povreda prepona moze izleciti i kako? Napominjem da mislim da mi sin izgleda nije dosta mirovao nego je uvek i sa bolovima igrao sport. Mozda je problem u tome sto se bavio i jednim drugim (borilackim) sportom u kome je 3x bio drzavni prvak. Hvala na odgovoru.
Odgovori