Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Pozdrav ! Imam 15 god, visok sam oko 175 cm i tezak oko 75 KG ...
Treniram,imam nekoliko treninga sedmicno 2-3,mislim da to nije dovoljno jer se posteno ne mogu ni oznojiti. Preko ljeta,svaki dan sam plivao i umarao se,preko jeseni svaki dan sam isao na stadion i trcao i rezultati su se pojavili,ali nije dovoljno. Sad se bojim da cu se opet vratiti na staro Da li mi preporucujete nesto? Pff stvarno sam izgubljen,hvala vam. PozZ.
Mozete, ukoliko postoji mogucnost ponovnog javljanja viska kg, poceti sa dijetama i to najbolje uz konsultaciju lekara! Neka vam se prepise dijeta samo za vas!
Lepo su ti rekli!
Ne mora da znaci da je to preterana telesna tezina za tvoj uzrast i telesnu konstituciju ali...
Boze kako u medicini uvek postoji neko ali!
Javi se lekaru radi provere secera i hormona stitne zlezde, za svaki slucaj.
Ako sa analizama bude sve u redu, uzivaj u mladosti!
Sve u svoje vreme!
Srecno!
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
Žderem kao konj. Šalim se naravno. Ma jedem,da se bavim aktivnostima nekim bilo bi ok,al ovako preko zime dok je škola kad se slabo krećem,to je previše...Al dočekaću ja da malo otopli a onda opet na stadion da treniram...
Čipsi jumbo i step in Vajat osećam. Punjena pljeskavica. Kokakolica, fanta.
Vidi ovako.
Čorbica od raznoraznog povrća, ne kuvana duže od 30 minuta sa belim pilećim mesom bi mogla da ti bude svakodnevni obrok. Više ribe, zeleništa i svežeg voća i povrća. Salate sa povrćem i belim mesom ili ribom.
plus taj tvoj trening.
Bićeš ko bog.
Studenti zen učitelja koji su u davna vremena učili borilačke veštine i meditaciju, jeli su povrće, i mogli su da slome kamen, i pobede u svakoj borbi.
Thegenerik napisao:Ma jedem,da se bavim aktivnostima nekim bilo bi ok,al ovako preko zime dok je škola kad se slabo krećem,to je previše...Al dočekaću ja da malo otopli a onda opet na stadion da treniram...
Ako vec znate da niste dovoljno aktivni i da jedete previse, onda znate i uzrok prekomerne tezine. Bilo bi lepo da se ovakva pitanja vise ne postavljaju, kako bi posvetili paznju ucesnicima foruma, koji imaju zaista ozbiljnih zdravstvenih problema.
Hvala!
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]