Problem sa polnim ogranom...
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jun 06, 2013 12:08 am
Problem sa polnim ogranom...
Imam problem sa penisom.Neprijatnog je mirisa,ispusta bezbojnu tecnost i svrbi me duzinom celog kanala do testisa i ispod testisa u medjunozju...Cekam rezultate za bris glansa,bris uretre i mikoloski,bris na ureoplazmu i mikroplazmu. Da li je mozda neko imao slican problem i da li mi moze neko strucan pomoci ? Unapred hvala.
-
- Novi član
Re: Problem sa polnim ogranom...
Zar nema nikoga ko ce da mi odgovori ?!
Па имаш десетине истоветних проблема на форуму. Имаш инфекцију, надам се бактеријску. Ако је гљивична биће мало проблема.
Површинску инфекцију би лако решио испирањем воденим раствором соде бикарбоне, али проблем је што је кренуло унутра.
Независно од налаза и терапије коју добијеш, предлажем ти да кренеш са алкализацијом организма по књизи "Алкализуј се или умри".
Површинску инфекцију би лако решио испирањем воденим раствором соде бикарбоне, али проблем је што је кренуло унутра.
Независно од налаза и терапије коју добијеш, предлажем ти да кренеш са алкализацијом организма по књизи "Алкализуј се или умри".
-
- Novi član
Jel ovo strucni savet ?
- peniko
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
lolpanter1986 napisao:Jel ovo strucni savet ?
Nista ne mozes znati dok ne stignu rezultati. Imao sam slican problem i ispostavilo se da je trihomonijaza.
Cogito ergo doleo....
-
- Novi član
Jel to nesto opasno ili ?
Какве сврхе има то твоје питање на форуму где су сви анонимни?! Свако се може представити као лекар, доктор физике, астронаут... Онај ко лаже, слагаће и у одговору на твоје питање, онај ко не лаже рећи ће истину - али ти нећеш знати који је случај у питању.panter1986 napisao:Jel ovo strucni savet ?
Поред тога, шта сматраш под стручним саветом? Да ли је у питању нешто што се искључиво научило у школи/факултету или можда читајући књиге или из искуства?
-
- Novi član
Nisam mislio nista lose,samo sam pitao. Za mene je strucni savet i ono sto se naucilo na fakultetu a i ono sto je nauceno iskustvom...
Нисам ни сматрао да си нешто лоше мислио. Само сам рекао да џабе постављаш питање.
Сода бикарбона је проверена ствар против бактерија и гљивица јер прави базну средину у којој наведени микроорганизми не могу да живе. Што се тиче књиге, биће ти корисно и само да је прочиташ.
Сода бикарбона је проверена ствар против бактерија и гљивица јер прави базну средину у којој наведени микроорганизми не могу да живе. Што се тиче књиге, биће ти корисно и само да је прочиташ.
Stručan, ubilo se. Nema koju bolest nisi imao. Idi leči se u ludaru!
peniko napisao:lolpanter1986 napisao:Jel ovo strucni savet ?
Nista ne mozes znati dok ne stignu rezultati. Imao sam slican problem i ispostavilo se da je trihomonijaza.
Izvinjavam se administratorima foruma.