problem sa podocnjacima

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
usenci
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 20, 2011 4:32 pm

problem sa podocnjacima

Post od usenci »

ovako, ne bih da se predstavnjam imam 17 godina imam podocnjake koji mi veoma smetaju ljubicasto-roze su boje oko 2 cm duzine , nastali su pre par godina mislim da je to oko moje 15godine kada sam puno blejao za kompom po 5-6 sati ne prestano i da su mi se tada pojavili (nisu od rodjenja) , sada udjem mozda na pola sata dnevno , ne znam kako da ih odklonim sta da koristim nisam malokrvan niti slicno mislim da nema nikakve veze sa bolestima nego sa time sto sam previse vremena provodio ispred racunara , hteo bih da se resim njih posto mi veoma smetaju pre i nisu jer ih nisam bas ni primecivao al sad kad sam vec tako reci momak izlasci, devojke itd mnogo mi smetaju, unapred hvala na odgovoru .
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: problem sa podocnjacima

Post od Dr011 »

ono sto prvo treba uraditi su analize krvi (krvna slika, biohemija), videti da li to sve uredu...naravno ne bi bilo lose da doktor i vidi kako izgledaju ti podocnjaci...a druga stavka je voditi zdrav nacin zivota, ne sedeti predugo pred monitorom, obezbediti dovoljno sna i odmora (ici na vreme na spavanje, naravno ne treba spavati ni predugo, ceo dan) :wink:
usenci
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 20, 2011 4:32 pm

Re: problem sa podocnjacima

Post od usenci »

e ovako pre par dana sam pitao kevu ona mi je rekla da imam podocnjake od rodjenja, ako neko moze da mi kaze da li postoji uzrok toga , primecujem da mi je levi malo veci.
Odgovori