Problem sa penisom

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Mich@el
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Okt 16, 2008 1:08 am

Problem sa penisom

Post od Mich@el »

Pozdrav svima. Imam jedan problem. Naime, na glavicu i oko penisa mi se pojavila bela "kremasta masa", neki put i u obliku sitnih grudvica koja uzasno smrdi. Kada povucem kozicu, na glavicu i oko njega se stvori citav sloj te "mase". Operem je mlakom vodom i sapunom, ali u toku dana mi se opet natalozi... Napomenjem da nemam nikakvog crvenila niti bilo kakvih tackica na penisu.Higijenu se trudim da odrzavam maksimalno... Da li neko mozda zna u cemu je problem i kako ga resiti???Unapred hvala. :wink:
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm

Post od girl_from_nowhere »

Najverovatnije kandida. Nista strasno, masi Nistatin mast.
Mich@el
Novi član
Novi član

Post od Mich@el »

Hvala puno!!! Pozdrav
Gala06
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 02, 2008 11:59 pm

Post od Gala06 »

Moj savet ti j da posetis urologa!
Mich@el
Novi član
Novi član

Post od Mich@el »

Naravno, u svakom slucaju cu odraditi sve potrebne analize. Jos jednom hvala.
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

s

Post od vasa »

samo nemoj upotrebljavati neke masti ili antibiotike pa onda ici kod lekara ako vec nisi upotrebio jer ako bi te lekar uputio na analize (brisa npr. ili neke druge) nije verodostojno ako vec necim delujes na odredjeni problem---zato sto pre kod lekara jer moze biti predugo ako nesto pokusavas pa onda jos neko vreme posle toga moras cekati pa onda na ispitivanje????
Colask8
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 02, 2007 7:32 pm

Post od Colask8 »

meni se desava da mi se to pojavi, ali veoma veoma retko, da li bi i ja trebalo da se javim?
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

masa neprijatnog mirisa o kojoj govorite se naziva smegma, i cini je smesa sperme, celija epitela, itd.. u njoj su prisutni mikroorganizmi koji se normalno nalaze na penisu. redovnim odrzavanjem licne higijene muskarca, koja bi trebalo da bude svakodnevna, i da ukljucuje povlacenje kozice sa glansa tokom pranja sapunom, smegma se uklanja.
ako i pored redovne higijene postoji neprijatan miris, radi se o infekciji-posetite dermatologa, nemojte mazati antibiotske preparate na svoju ruku da ne biste maskirali nalaz, i napravili rezistentne mutante.
Odgovori