Problem sa penisom
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Problem sa penisom
Pozdrav svima. Imam jedan problem. Naime, na glavicu i oko penisa mi se pojavila bela "kremasta masa", neki put i u obliku sitnih grudvica koja uzasno smrdi. Kada povucem kozicu, na glavicu i oko njega se stvori citav sloj te "mase". Operem je mlakom vodom i sapunom, ali u toku dana mi se opet natalozi... Napomenjem da nemam nikakvog crvenila niti bilo kakvih tackica na penisu.Higijenu se trudim da odrzavam maksimalno... Da li neko mozda zna u cemu je problem i kako ga resiti???Unapred hvala. 

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm
s
samo nemoj upotrebljavati neke masti ili antibiotike pa onda ici kod lekara ako vec nisi upotrebio jer ako bi te lekar uputio na analize (brisa npr. ili neke druge) nije verodostojno ako vec necim delujes na odredjeni problem---zato sto pre kod lekara jer moze biti predugo ako nesto pokusavas pa onda jos neko vreme posle toga moras cekati pa onda na ispitivanje????
masa neprijatnog mirisa o kojoj govorite se naziva smegma, i cini je smesa sperme, celija epitela, itd.. u njoj su prisutni mikroorganizmi koji se normalno nalaze na penisu. redovnim odrzavanjem licne higijene muskarca, koja bi trebalo da bude svakodnevna, i da ukljucuje povlacenje kozice sa glansa tokom pranja sapunom, smegma se uklanja.
ako i pored redovne higijene postoji neprijatan miris, radi se o infekciji-posetite dermatologa, nemojte mazati antibiotske preparate na svoju ruku da ne biste maskirali nalaz, i napravili rezistentne mutante.
ako i pored redovne higijene postoji neprijatan miris, radi se o infekciji-posetite dermatologa, nemojte mazati antibiotske preparate na svoju ruku da ne biste maskirali nalaz, i napravili rezistentne mutante.