Hvala unapred
Problem sa penisom osetljivosti
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
vandic99
- Novi član

- Pridružio se: Sub Nov 28, 2015 1:40 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Problem sa penisom osetljivosti
Zdravo, ja sam Vuk i imam problem sa penisom, bio sam kod urologa i rekao je da nemam tesnu kozicu i ono nije problem ali imam mali frenulum i kada dotaknem glavic osecam jak bol, sta da uradim?
Hvala unapred
Hvala unapred
Re: Problem sa penisom osetljivosti
pa onda sigurno nisi isao kod urologa, bio si kod mesara 100%
sta je taj urolog prost, lud, nije video da imas kratak frenulum? ... nista, ne treba ti cirkumizacija (obrezivanje) idi ponovo kod urologa .... kazi mu da imas kratak frenulom i da hoces da ga hiruskim putem uklonis... i on ce ti to u lokalnoj ansetziji uraditi za 30 sekundi....posto ja nemam frenulum obrezan sam, mrzi me da slikam i da ti pokazem kako izgleda penis bez frenuluma .... ali evo nasao sam sliku jednu na internetu pa ces videti kako to izgleda kada ti ga bude uklonio...

sta je taj urolog prost, lud, nije video da imas kratak frenulum? ... nista, ne treba ti cirkumizacija (obrezivanje) idi ponovo kod urologa .... kazi mu da imas kratak frenulom i da hoces da ga hiruskim putem uklonis... i on ce ti to u lokalnoj ansetziji uraditi za 30 sekundi....posto ja nemam frenulum obrezan sam, mrzi me da slikam i da ti pokazem kako izgleda penis bez frenuluma .... ali evo nasao sam sliku jednu na internetu pa ces videti kako to izgleda kada ti ga bude uklonio...

Re: Problem sa penisom osetljivosti
i nikako ali nikako nemoj da nasedas na fore da ti neko predlaze privatnu kliniku ili polikliniku, jer ce da te zavrnu a tamo se placa... u drzavnoj bolnici ti on to za dzabe uradi...