Naime,imam jedan problem koji me cini jako nervoznim. Imam sa djevojkom sexulane odnose,ali ja imam problem jer ne mogu nikako da svrsim,dok ona svrsi bar dva puta. To mi je prvo sexualno iskustvo,ali ne i prva djevojka.
Sa erekcijom nemam problema. Nismo koristili kondom,jer sam mislio da cu tako lakse da svrsim,medjutim nista. Djevojka se trudi oko mene,ali
ne vrijedi,kad imam nekakav osjecaj upola.
Sto se tice masturbacije nema problema,znaci samo kad sam u njoj. Pokusavali smo na razne nacine,da me ona stimulise oralno,ali isto.
Molio bih Vas ako mozete da mi odgovorite bio bih jako zahvalan.
Problem sa orgazmom
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 12:41 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ne uspeh da sshvatim: je l ti (i koliko ti imas godina) ne mozes da EJAKULIRAS, ili ne mozes da ostanes u punoj erekciji tokom celog koitalnog odnosa, ili sta tacno? Ako je sve u najboljem redu kad masturbiras, onda je problem psiholoske prirode. Verovatno si (slutim) dosta mlad i seksualno neiskusan i to se dogadja momcima, nemoj se opterecivati da si jedini. POtrebno je da budete oboje opusteni, bliski, dovoljno upoznati sa svojim i telom partnera, nije sve u koitusu, igrajte se, istrazujte i ne opterecuj se - to se desava i mnogo starijim muskarcima od tebe. Kad prestanes da se toliko trudis i panicis oko toga - desice se samo.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 22, 2007 2:57 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Evo da ti ja objasnim narodnim jezikom.coki02 napisao:Imam 22 godine. Ma erekcija je stalno prisutna i nema problema sto se tice toga,nego jednostavno ne mogu da svrsim.
Kao da mi malo naidje onaj osjecaj i prodje i nakon toga nema sanse da zavrsim
Pretjerujes sa masturbacijom pa si navikao spolovilo na osjecaj svoje ruke kojom ti zapravo sebi pravis idealan pritisak na spolovilu, bas onaj koji ti odgovara u tom momentu. A kada dodje do polng odnosa sa djevojkom, taj osjecaj ne proizvodi minimum koji moze da te zadovolji.
Znaci problem je malo psiholoski i malo da se praksas i prestani masturbirati neko vrijeme i gotovo.