Problem oko sexualnih odnosa

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Rouzi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 09, 2012 4:08 pm

Re: Problem oko sexualnih odnosa

Post od Rouzi »

Nije "bitno toliko" velicina polnog organa..Bitno je sto kaze- Vasa- da devojka sa kojom ides i sa kojom zelis imati lep,kvalitetan seks ipak kod tebe izaziva prijatna,lepa osecanja.Znas ono::raditi nesto,da bi se drugima pohvalio,ili..radi reda,preko volje.."TO NIje bas cesto davalo dobre rezultate!! Mislis da su tvoji DRUGARI ISKRENI PREMA TEBI??Pa ti priznaju da se i njima desavaju takvi propusti.I da su imali los seks???To ti NIJEDAN nece priznati!!Svaki ce se od njih"hvaliti" ,znas onu izreku:" USTA MOJA HVAL`TE ME ,AL` se NE POCEPAJTE!!"(od laganja..)
Biraj devojku,kako kaze- Vasa- koja bar neka prijatna osecanja kod tebe izaziva,ili budi. Smatram da se devojka ne "gleda zbog svoje lepote' NEGO ZBOG SVOG dobrog karaktera.Isto naravno ne mislim da treba da imas devojku "gadnu"..Ne treba zuriti.Doduse danas je teze naci devojku kakvoj se nadas,prizeljkujes..to je vec mnogo opsirnija tema.K0d "Darodajki" je seks mozda njima Bitan,ali mislim da i One to rade da bi se HVALILE, I DAvONE NE UZIVAJU U TAKVOM SEKSU!!Nego to rade "rutinski".TO ZA MENE NIJE SEKS!! To je zalosno sto rade.NO, TO JE NIHOV IZBOR!!Ti si jedan sasvim normalan,zdrav mladic,ne trebas se oko takvih stvari obeshrabrivati,i dodatno opterecivati. Jos SAMO da sretnes devojku bar Priblizno onakvu kakva bi tebi odgovarala! POhvalno je sto u seksu koristis kondom! Prvo da bi prvenstveno zastitio sebe,i da se ne dese kao sto kazes-neke neplanirane bebe". SRECNO!!
Stamat
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 12, 2012 5:22 pm

Post od Stamat »

Hvala ti na lepim recima, ali msm da nisi bas skroz u pravu oko ostaloga. Mozda ja i nisam nasao tu koja bi mi odgovarala, ali ni sa ovima sa kojima sam bio nisam bio reda radi, sem eto mozda sa tom prvom!
Rouzi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 09, 2012 4:08 pm

Post od Rouzi »

Svako ima pravo NA SVOJ STAV I MISLJENJE! Postujem TO!!
Znam da jos nisi naisao NA TO sto bi zeleo.
ZELIM DA TI SE ISPUNI SVE ONO STO TI ZELIS SEBI !!
IMa jedna izreka u vezi neostvarenih,ili ostvarenih ljubavi..Nisam srela dosad momka niti devojku DA SE OBOJE JEDNAKO VOLE,cak ni bracne parove...Do sada sam uglavnom sretala mlade parove,ili bracne parove kod kojih je UVEK BIVALO ovako:

"UVEK JEDAN PODMECE OBRAZ,DOK GA DRUGI LJUBI!!"
... Sad ko kome podmece obraz, ako ga ljubi....to vreme pokaze,a i drugi to primete..
SVE NAJLEPSE!!
Stamat
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 12, 2012 5:22 pm

Post od Stamat »

Ne znam da li ima veze sa ovim, ali primetio sam da mi je sperma nesto zuckasta u poslednje vreme. Mislim da je ranije bila bela, ali nisam bas siguran, nisam obracao toliko paznje na to. Tek pre neki dan se malo zagledah i videh da pored belih delova ima nasumicno i povrsina koje su crvenkaste, narandzaste ili braonkaste, ne mogu da razlucim koja je boja u pitanju. Citah malo po internetu o tome, uglavnom pise da je to neki problem sa prostatom. Ako bih ja hipoteticki imao bolesnu prostatu da li bi to mogao da bude uzrok mog nedostatka uzivanja u seksu?
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Црвенкаста, наранџаста, браонкаста... Батали уживање и иди код лекара. Могуће је да имаш упалу простате, што није наивно.
Odgovori