Problem oko sex-a
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Problem oko sex-a
Pozdrav ljudi.Verovali ili ne imam 16 god.Juce sam "imao" seksualne odnose sa curom.I ja i ona imamo 16god.Ali fora je u tome moram glupo da se izrazim izvinjavam se na recniku,ali oboje smo neiskusni.Nije mogao da joj udje :\ Pokusavali smo sat ipo,ali nista :\ Nema teorije toliko joj je usko da nzm ni sam.Molim vas pomozite mi sledeci put kad probamo sta da uradim.Hvala. 

Re: Problem oko sex-a
Пробиј прстом ако баш не можеш друкчије:Р
dobro vece vam zelim meni je prvi put da pristupam ovom forumu,nadam se da ce mi neko detaljno opisati vezbe kako kad i sta da radim za povecanje obima i duzine penisa,imam 24 godine i penis mi je 15cm a obim 11...POMOC!!!
Brate i to jedva udje :O Razmisljao sam da koristim vazelin xDDStamat napisao:Пробиј прстом ако баш не можеш друкчије:Р
slobodno koristi vazelin ili neku kremu ali bez alkohola-jer on nagriza kondom a to ne bi bilo dobro---a postoje i lubrikanti za to
Па, бураз, мора да уђе. Ево, на овом видеу погледај како да то пробијеш прстима. После тога не би требало да имаш проблема и сваки следећи пут ће бити лакше.StefanBre napisao:Brate i to jedva udje :O Razmisljao sam da koristim vazelin xDDStamat napisao:Пробиј прстом ако баш не можеш друкчије:Р
http://tinypic.com/player.php?v=5wkmly&s=6
ахаахахахахахах, па зар ти је 15 сантима мало!? Имају, чини ми се, вежбе за то, али код тебе је проблем у глави;)milorad88 napisao:dobro vece vam zelim meni je prvi put da pristupam ovom forumu,nadam se da ce mi neko detaljno opisati vezbe kako kad i sta da radim za povecanje obima i duzine penisa,imam 24 godine i penis mi je 15cm a obim 11...POMOC!!!
Pokusacu ovako.Hvala ti. Ali nzm da li sam lepo video na snimku.Stamat napisao:Па, бураз, мора да уђе. Ево, на овом видеу погледај како да то пробијеш прстима. После тога не би требало да имаш проблема и сваки следећи пут ће бити лакше.StefanBre napisao:Brate i to jedva udje :O Razmisljao sam da koristim vazelin xDDStamat napisao:Пробиј прстом ако баш не можеш друкчије:Р
http://tinypic.com/player.php?v=5wkmly&s=6
Stefane, jel ti mene malo zezas? Kako nisi lepo video. Ja msm da se sve lepo vidi. Odakle si ti? Ako si negde blizu mene, evo ima licno da ti nacrtam na papiru ako ti bas nije jasno sta sve tacno treba da uradis. Nije to neka visa matematika pobogu!