Problem oko Penisa

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
segon99
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 06, 2013 4:10 am

Problem oko Penisa

Post od segon99 »

Imam tamnu fleku na glavicu i cuo sam za fimozu, ali moja kozica moze da se svuce da bude potpuno odvojena od glavica, a moze i da ga prekrije to jest pola njega i kada skroz svucem vidim neznam tacno kako se kaze ali male vene na kozici da li je nesto opasno veoma sam uplasen i nemogu da spavam evo vec je 4 ujutru trazim odgovore xD Molim za pomoc !
segon99
Novi član
Novi član

Re: Problem oko Penisa

Post od segon99 »

ocu da kazem da mogu kozicu da prevucem skroz preko glavica ali obicno mi stoji na pola tako.... da li su vene zbog tanke kozice ili cega..??
segon99
Novi član
Novi član

Post od segon99 »

Nista me neboli a ta fleka kolko sam procito moze da bude i mladez zelim znati da li moze da bude nesto opasno iz toga ?
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

bitno je da kozicu mozes da svuces da se ceo glavic oslobodi i da se iza glavica ne stvara stegnuti prsten...kako se ona sama namesti, da li se vrati do pola to nije bitno, bitno je da ti mozes da je svuces bez ikakvih teskoca...u kozi se normalno nalaze vene i mogu se videti spolja, kod nekog izrazenije, kod nekog manje, oko toga nemoj da brines...
sto se tice fleke treba je pogledati, moze da bude hiperpigmentacija, mladez, nesto trece, dok se ne vidi ne moze se znati, pa ti savetujem da se javis na pregled koznom lekaru radi provere o cemu se tacno radi...
segon99
Novi član
Novi član

Post od segon99 »

Hvala Puno =)
Odgovori