Problem oko Penisa
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Problem oko Penisa
Imam tamnu fleku na glavicu i cuo sam za fimozu, ali moja kozica moze da se svuce da bude potpuno odvojena od glavica, a moze i da ga prekrije to jest pola njega i kada skroz svucem vidim neznam tacno kako se kaze ali male vene na kozici da li je nesto opasno veoma sam uplasen i nemogu da spavam evo vec je 4 ujutru trazim odgovore xD Molim za pomoc !
Re: Problem oko Penisa
ocu da kazem da mogu kozicu da prevucem skroz preko glavica ali obicno mi stoji na pola tako.... da li su vene zbog tanke kozice ili cega..??
Nista me neboli a ta fleka kolko sam procito moze da bude i mladez zelim znati da li moze da bude nesto opasno iz toga ?
bitno je da kozicu mozes da svuces da se ceo glavic oslobodi i da se iza glavica ne stvara stegnuti prsten...kako se ona sama namesti, da li se vrati do pola to nije bitno, bitno je da ti mozes da je svuces bez ikakvih teskoca...u kozi se normalno nalaze vene i mogu se videti spolja, kod nekog izrazenije, kod nekog manje, oko toga nemoj da brines...
sto se tice fleke treba je pogledati, moze da bude hiperpigmentacija, mladez, nesto trece, dok se ne vidi ne moze se znati, pa ti savetujem da se javis na pregled koznom lekaru radi provere o cemu se tacno radi...
sto se tice fleke treba je pogledati, moze da bude hiperpigmentacija, mladez, nesto trece, dok se ne vidi ne moze se znati, pa ti savetujem da se javis na pregled koznom lekaru radi provere o cemu se tacno radi...
Hvala Puno =)