Problem oko cure

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Busy94
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 08, 2011 1:21 am

Problem oko cure

Post od Busy94 »

ja imam veliki problem , druzim se sa jednom curom koja mi se svidja mng. , ali igrom okolnosti mi smo postali mng. dobri drugovi .... :( i sada ne znam sta da radim, i da li tu neshto moze da bude izmedju nas ili ne ??? HITNO :/
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Problem oko cure

Post od tamaraft »

Ako je zelish i kao devojku onda joj to i reci! Iskrenost se uvek isplati, poshto od cutanja nemate nijedno nishta!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
ivanhoe
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 7:57 am

Post od ivanhoe »

Hmm... Da li si se pitao da mozda i ona oseca bas isto to ali se isto kao i ti plasi da pokrene stvari?
Moj ti je savet, kad nadjes zgodnu priliku reci joj, ali se potrudi da to izgleda romanticno. Ako ona tebe smatra strava drugom i voli da provodi vreme s tobom, mozda ce biti dovoljno da joj samo ubacis u glavu ideju da ti se svidja. Ako zelis da ti bude devojka, a ona zeli da joj budes samo drug, onda sigurno neces biti srecan ako nastavite da se druzite, a ona pocne da vidja druge momke.
Prema tome, kreci u akciju, izaberi romanticnu situaciju, i reci joj. Cak iako odreaguje burno ili nepredvidivo, to ne znaci da posle nece da razmisli i da pristane....

Jedino sto moze da te zezne sasvim sigurno je da ona voli da se druzi s tobom jer voli druge devojcice. Nista nije iskljuceno. :)
Busy94
Novi član
Novi član

Post od Busy94 »

hmmmm ... znam, ali nemam hrabrosti da joj to kazem direktno... :/ i plasim se da me ne odbije... jer posle toga bih sigurno izgubio samopouzdanje .... :/
ivanhoe
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 7:57 am

Post od ivanhoe »

Vidi, nemas mnogo opcija:

1. Da joj kazes i da u njenim ocima ako nista drugo izgledas kao samouveren muskarac, a mozda cak i da postanete par.
2. Da kazes nekome da joj kaze umesto tebe i da u njenim ocima izgledas kao kukavica, sto je potpuno neprivlacno.
3. Da joj uopste ne kazes, nego da mastas o njoj i da patis dok ne nadje decka. A kad nadje decka da patis duplo.

Od straha niko nije video vajde, nego lepo odmah sad, pravac kod nje i reci sta imas. Ako je zelis kao devojku onda ce ti njeno prijateljstvo sigurno biti nedovoljno da budes srecan. A najverovatnije ce jednom cela situacija toliko da pocne da te nervira da ces da puknes i da joj kazes u najgorem momentu.
Busy94
Novi član
Novi član

Post od Busy94 »

oke brate ... pokusacu da skupim hrabrost ... i da joj kazem ... hvala na pomoci .... :)
luka9x
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 07, 2011 11:36 am

Post od luka9x »

SRECNO
Odgovori