Problem sa ocima, treba mi pomoc :(

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Warsong
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 24, 2007 6:48 pm

Problem sa ocima, treba mi pomoc :(

Post od Warsong »

Vec mesec dana ne prestaju da mi trepere gornji ocni kapci, ne boli me nista ali me strasno iritira to igranje ociju. Prvo je pocelo desno oko, a onda preslo i na levo. Ponekad se smiri pa se nista ne desava po 5-6 sati, ali uvek pocnu da trepere kada malo jace zazmurim ( na primer kada kinem )

Ranije mi se slicno desavalo, ali uvek prodje za 2-3 dana. Sada traje mesec dana, mozda cak i duze. Ne nosim naocare. Radim 8 sati dnevno na kompjuteru ali monitor je TFT sa osvetljenjem podesenim na goli minimum. Spavam odprilike 7-8 sati dnevno tako da sigurno nije zbog umora. Cesto se nerviram, mada ja sam takav otkad znam za sebe. Imam crvenilo po krajevima ocne jabucice, ali nista preterano.

Do sada nisam nista preduzeo sem nosenja rayban naocara kada radim na kompjuteru i ponekad stavim obloge od kamilice na oci, ali ne cini mi se da ima efekta. Jako mi je neprijatno pri komunikaciji sa ljudima pa zelim da to resim. Da li akupunktura moze da pomogne ili neki tip masaze, mozda neke kapi ili ocna mast?

Sta da radim? :-?
Korisnikov avatar
Ivanna Kraljica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Feb 22, 2009 9:28 pm
Kontakt:

Re: Problem sa ocima, treba mi pomoc :(

Post od Ivanna Kraljica »

posetite oftamologa,on ce sigurno znati kako da vam pomoge,jer ovako zaista nista ne smem da vam kazem,niti smem da nagadjam,posto ne vidim,a i oci u u pitanju
Warsong
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 24, 2007 6:48 pm

Post od Warsong »

hvala Ivana, uradicu to vec sutra
Korisnikov avatar
Ivanna Kraljica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Feb 22, 2009 9:28 pm
Kontakt:

Post od Ivanna Kraljica »

nista uvek....
al zaista se ne treba igrati sa tim stvarima...
Odgovori